Amikor a Microsoft Security Essentials-ot teljes körű keresésre indítom fél perc múlva azt írj a Gép Veszélyben, és lefagy a gép ez miért van?
Éppen a Counter Strike Source-t vizsgálja, hirtelen azt írja a Számítógép Veszélyben, és lefagy a gép újra indítás segít csak.
Rendszer: XP 32 bit
Na most vírusos a gép és az blokkolja a vírusírtót, vagy szimplán rossz a vírus írtó, (újra telepíteni már telepítettem Segítsetek XD
akkor szerintem az erős vírus,és nem tudja ki irtani,de szerintem nem fagy le csak nagyon leterheli a ellenörzés közbe a gépet gondolom gondolkodik hagyad 10percig gondolkofni ha akkoor se csinál semmit akkor tölsd le ezt: [link]
az elsöt tölsd le és a 10es verziót szed le az tud magyarul,futtas le ellenörzést hátha megtalálja
Egász este hagytam, de annyira lefagyott hogy csak az egér mozgott.
Kaspersky? Hát jó letöltöm.
Felraktam a Kaspersky-t és estére benthagyom teljes keresésre.
(Anti virust)
Ez egy nagyon jó online scanner. Futtasd le.
elöző:
Köszönöm a választ, de már nem kell segítség, újra raktam a gépet azóta, és nodot használok :P
Ez nem eszi a gépet akármennyire is **** :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!