Tudtátok hogy Microsoft Security Essentials ból gyártotak egy hamis vírusirtót hogy megfertőz gépet?
hihetelten,heckelök gyártottak több nylevű hamis mse vírusirtót egy kezdő felhasználot simán becsapják döbenet ugy csinálja hogy riaszt hogy vírus van és ki irja hogy melyik vírusirtok tudják ki irni azt a nem létező vírust,persze a hamis vírusirtokról irják azt.hogy a ki tudják irtani: igy csinálja [link]
én erre nem számitotam amugy annak a hamis mse a neve
Microsoft Security Essentials Alert nagyon is hasonlit az mse a vírusirtóra
eddig valamelyikötöket becsaptak? ezzel a hamis irtóval?
(elnézést a helyes írási hibákért)
Erről nem is hallottam, de már voltam szemtanúja hamis vírusírtónak. Nem tudom már mi a neve, de azt mutatta mindkét vincseszterem vírusos, és ha rányomtam a "Clean!" gombra, (8 éves fejjel..) akkor szépen azt írta: "Scanning your system" Mire végzett kikapcsolt a gép, azóta nem láttam windowsal futni.
Sokat nem válaszoltam a kérdésre, de ezekkel vigyázni kell. Főleg mivel blokkolják az aktív hatékony vírus írtódat.
hát igen,vigyázni kell hogy mit töltesz le és hol,én miellöt letöltök egy progit keresek neten róla hozzá szolásokat informálodok róla , szoftverbázisonn,vagy a dowlod chipen töltöm le,ott tudom hogy biztonságos.de egy hamis mse vírusirtó.Bocsi hogy ezt kérdezem,de hogy került az a hamis irtó a gépre,te töltötted le? [link]
de ez veszélyt is jelent sokak számára,ha egy rossz helröl letöltik ezt azt hiszik hogy microsoft vírusirtója és bizhtatok abba a vírusirtóba amit javasolj egy kezdöt simán becsapnak
Éppen tegnap olvastam ezen az oldalon, hogy valaki a hamis MSE-vel hazavágta a gépét. El se indul neki.
Akinek nem valódi a Windows a gépén, az nem tud valódi MSE-t telepíteni, végül megtalálja ezt a hamisat.
Csak újratelepítéssel lehet megszabadulni ezektől a hamis vírusirtóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!