Tudtátok hogy Microsoft Security Essentials ból gyártotak egy hamis vírusirtót hogy megfertőz gépet?
Figyelt kérdés
hihetelten,heckelök gyártottak több nylevű hamis mse vírusirtót egy kezdő felhasználot simán becsapják döbenet ugy csinálja hogy riaszt hogy vírus van és ki irja hogy melyik vírusirtok tudják ki irni azt a nem létező vírust,persze a hamis vírusirtokról irják azt.hogy a ki tudják irtani: igy csinálja [link]
én erre nem számitotam amugy annak a hamis mse a neve
Microsoft Security Essentials Alert nagyon is hasonlit az mse a vírusirtóra
eddig valamelyikötöket becsaptak? ezzel a hamis irtóval?
(elnézést a helyes írási hibákért)
2012. aug. 1. 19:46
11/14 anonim válasza:
Bármilyen szoftvert töltesz le, a gyártó oldaláról töltsd le. Ez mindenre vonatkozik, a vírusirtókra különösen.
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Köszönöm a kérdezőnek,hogy figyelmeztetett én még nem halottam róla. Engem eddig az F-Secure volt hibás nagyon azóta nem használom mióta az online játékokat blockolta alap beállításokkal...
14/14 A kérdező kommentje:
szia ha nem a fő oldaláról töltöted akkor az volt a baj
ha onnan és leblokolta a játkokokat akkor szerintem rá kérdezet a tűzfala és a blokolásra mentél
2012. aug. 4. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!