Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » NOD32 vagy Microsoft Security...

NOD32 vagy Microsoft Security Essentials?

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

5-ös BMW, vagy Mercedes S ostály ?

Ez szerintem izlés dolga.

2012. aug. 17. 16:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. aug. 17. 16:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én MSE-t használok.

Elégedett vagyok vele. Bár a felhasználónak kell figyelnie milyen honlapokra jár, illetve miket tölt le.

2012. aug. 17. 16:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Még annyival kiegészíteném, hogy nem értem egyes emberek mi alapján mondják azt egy vírusírtóra, hogy az sz@r, az pedig jó. A mi alapjánt magyarázza meg nekem valaki !

Mert ugye ha valaki éveken keresztül használ pl. Nod ot.

Semmi gond vele, büszke rá hogy milyen fasza a védelme.

Ám egyszercsak megtörténik a baj és tönkremegy a gép. Attól a pillanattól kezdve a Nod, az csak egy ócska vacak.

Holott nem biztos az sem, hogy egy másik védelmi szoftver megvédte volna a gépet. Ezt azoknak írtam le akik nyakra- főre ócsárolják vagy éppen istenitenek bizonyos vírusvédelmi szoftvereket. Az megint más téma, ha azt kérdezik, hogy kinek mi jön be, és melyik hogyan teljesít.

2012. aug. 17. 16:32
 5/11 anonim ***** válasza:

egyet értek az elözövel avastal is ovltag gondjaim de azér nem szar,soknak bevált nekem nem(nem)

meg ha valaki bekapegy kemény vírust és azt amit használ máris sz@rnak nevezni azt hiszik el lehet érni a 100%os védelmet

2012. aug. 17. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Az egyik fizetős a másik ingyenes... nem lehet megmondani. Mindenkinek amelyik beválik, amúgy ha ESET terméket akarsz akkor inkább ESET Smart Security! A kódokat pedig csak is INNEN:

[link]

2012. aug. 17. 16:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként nem mondtam hogy rossz lenne akármelyik...
2012. aug. 17. 17:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs rossz vírusirtó csak minden embernek más jött be nekem volt egy vírusom avastal de nem azért cseréltem le, mert az avast szar, mert nem az, mert alaptopon is az van, mert ha az lenne nem tettem volna rá, de az asztalin Kaspersky 2012 van, de csak ki akartam próbálni, hogy milyen és szeretek kiséletezni
2012. aug. 17. 18:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb a legális ESET Smart Security. Nekem évek óta megbízhatóan működik! :) Sőt előtte a Nod32 is tökéletes volt! :) Ha odafigyelsz, hogy mit csinálsz akkor nem lehet baj, nekem 5 évig ment egyhuzamban a WinXP Nod32-vel! :) Semmi baja nem volt, amit kellett azt megfogta és ki is írtotta. Most már 2 éves a Win7-em ESET Smart Security-vel együtt! De ma fogom újratenni, mert itt a Win8 és nagyon tetszik a rendszer... :) Arra is ESET S.S. fog felkerülni.
2012. aug. 17. 18:10
 10/11 anonim ***** válasza:
)Security-vel együtt! De ma fogom újratenni, mert itt a Win8 és nagyon tetszik a rendszer( még kint sincs de már teszik fel
2012. aug. 17. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!