NOD32 vagy Microsoft Security Essentials?
5-ös BMW, vagy Mercedes S ostály ?
Ez szerintem izlés dolga.
Én MSE-t használok.
Elégedett vagyok vele. Bár a felhasználónak kell figyelnie milyen honlapokra jár, illetve miket tölt le.
Még annyival kiegészíteném, hogy nem értem egyes emberek mi alapján mondják azt egy vírusírtóra, hogy az sz@r, az pedig jó. A mi alapjánt magyarázza meg nekem valaki !
Mert ugye ha valaki éveken keresztül használ pl. Nod ot.
Semmi gond vele, büszke rá hogy milyen fasza a védelme.
Ám egyszercsak megtörténik a baj és tönkremegy a gép. Attól a pillanattól kezdve a Nod, az csak egy ócska vacak.
Holott nem biztos az sem, hogy egy másik védelmi szoftver megvédte volna a gépet. Ezt azoknak írtam le akik nyakra- főre ócsárolják vagy éppen istenitenek bizonyos vírusvédelmi szoftvereket. Az megint más téma, ha azt kérdezik, hogy kinek mi jön be, és melyik hogyan teljesít.
egyet értek az elözövel avastal is ovltag gondjaim de azér nem szar,soknak bevált nekem nem(nem)
meg ha valaki bekapegy kemény vírust és azt amit használ máris sz@rnak nevezni azt hiszik el lehet érni a 100%os védelmet
Az egyik fizetős a másik ingyenes... nem lehet megmondani. Mindenkinek amelyik beválik, amúgy ha ESET terméket akarsz akkor inkább ESET Smart Security! A kódokat pedig csak is INNEN:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!