Tört Windows XP-re telepíthető Microsoft Security Essentials?
Figyelt kérdés
Illetve ha igen honnan?#Microsoft #tört xp
2012. aug. 16. 11:24
1/24 anonim válasza:
Ha normálisan "tört", azaz VL verzió nem feketelistázott kulccsal, akkor igen. Egyébként nem. Honnan? A hivatalos oldalról. Beírod google-be a nevét, és kb. az első találat, amit kiad.
2/24 A kérdező kommentje:
Értem
Ha felrakom, és ő úgyérzékeli nem eredeti a windowsom, akkor abból lehet gond, vagy csak simán nem települ fel?
2012. aug. 16. 11:42
3/24 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés. Legegyszerűbb, ha felmész a windows update honlapjára, és ott kiválasztod az egyéni keresést. Ha hajlandó keresni eredetiségellenőrzés nélkül, és kiadja az opcionális frissítéseket (amik között nem mellékesen ott lesz az MSE is), akkor nyugodtan felrakhatod.
4/24 A kérdező kommentje:
Ezzel már próbálkoztam hogy frissítem a windowst, a listán ott volt az eredetiség ellenörző.
Akkor hanyagolom. Esetleg már vírus írtót ajánlanál gyenge gépre?
2012. aug. 16. 11:52
5/24 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy frissítsd, hanem csak nézd meg, hogy egyéni keresés hatására hajlandó-e kilistázni az opcionális frissítéseket.
6/24 A kérdező kommentje:
kilistázni kilistázott nagyon sok mindent.
2012. aug. 16. 12:05
7/24 anonim válasza:
Akkor megpróbálhatod telepíteni.
8/24 A kérdező kommentje:
:D
Csak attól féltem hogy a windowsom lekorlátozza abban az esetben ha véletlenűl mégsem eredetinek találja :D
2012. aug. 16. 12:17
9/24 A kérdező kommentje:
Bár egy újra rakás megvan másfél óra alatt, ettől annyira nem is félek. :)
2012. aug. 16. 12:17
10/24 A kérdező kommentje:
Hát ez besült mert nem engedte mert "Szoftver hamisítás áldozata" lettem XD
Hát akkor meg milyen vírus írtót tudnék használni szerinted ami bevállna?
2012. aug. 16. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!