Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tört Windows XP-re telepíthető...

Tört Windows XP-re telepíthető Microsoft Security Essentials?

Figyelt kérdés
Illetve ha igen honnan?

#Microsoft #tört xp
2012. aug. 16. 11:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Fura, hogy ennek ellenére kilistázta az opcionális frissítéseket. Mindegy. Én javasolnám a windows "megjavítását" inkább. Keress hozzá egy normális VL kulcsot és cseréld le a meglévőt. Pl. a BME XP kulcsa sima google kereséssel azonnal kideríthető.
2012. aug. 16. 12:53
 12/24 A kérdező kommentje:

Ha megtaláltam a kulcsot, (még nem de mindjárt rá keresek) akkor hol találom hogy a meglévő kulcs helyett beírjam azt amit mindját megtalálok?

Aztán gondolom csak körül kéne nézni a vezérlő pultban XD

2012. aug. 16. 12:57
 13/24 anonim ***** válasza:
Rengeteg módszer van rá, Google barátod erre is választ tud adni.
2012. aug. 16. 12:59
 14/24 A kérdező kommentje:

Akkor az utolsó hülye kérdésem amivel fárasztalak (gondolom)

Rákerestem (BME XP kulcs) és ezt adta ki:

[link]

Na most még kérdőjeles hogy vírusos-e az oldal mert nincs vírus írtó a gépen :3

Ezek közül a legfelső, az megfelelő?

Aztán ha igen már aktiválom, átcserélem újra indítom a gépet és jó is lesz. Elvileg :D

2012. aug. 16. 13:04
 15/24 anonim ***** válasza:

Igen, az lesz az. Ha kicseréled, aktiválni se kell, csak újraindítod, és aktiválva is vagy, és minden teszten eredetinek fog látszani.

Természetesen csak XP Pro VL verzió veszi be a kulcsot, de a kalóz változatok általában ilyenek szoktak lenni, tehát jó esélyed van rá, hogy működni fog.

Ha biztosra akarsz menni, előtte rakd be az XP telepítő CD-det, és windows alól indítsd el a telepítést. Rögtön az elején kér kulcsot. Oda írd be neki. Ha elfogadja, akkor a telepített rendszerrel is működni fog.

2012. aug. 16. 13:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az lesz a megfelelő! Nem vírusos, most futtattam rajta le egy vírusellenörzést, és No Virus! :)
2012. aug. 16. 13:22
 17/24 A kérdező kommentje:

Értem.Akkor már hozom is a lemezt.

Tehát úgy értve hogy berakom a lemezt és nem bootolok róla, hanem elindítom és beírom a kódot, majd Next, és ha nem fogadja el nem jó, ha igen akkor már írhatom is át a fentlévő windowsban.

Köszönöm a választ. Csak kiváncsiságból mivan akkor ha, nem fogadja el és úgy cserélem ki a kódot és restart?

2012. aug. 16. 13:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Akkor elveszted a jelenlegi állapotot, és kérni fog, hogy aktiváld. De ennek kicsi az esélye, hogy nem fogadja el, hacsak nem valami elfuserált retail verzió van fent.

Ebben az esetben legjobb, ha letöltesz egy VL telepítőt, és azzal újrarakod a fenti kulcsot használva. Megéri, mert utána tényleg nem kell az eredetiség miatt aggódni.

2012. aug. 16. 13:25
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát oké én nem megyek biztosra, kicserélem a kódot ha nem fogadja el akkor ezt a XP-t kidobom és szerzek egy VL verziót.
2012. aug. 16. 13:38
 20/24 A kérdező kommentje:

A Serial csere sikerült.

Na nézzük működik-e a MSE.

"1 perccel késöbb"

Települ.

Köszönöm szépen a segítséget! :)

2012. aug. 16. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!