Norton Internet Security 2012 ről mi az őszinte
véleményetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szeretném véleményeteket kérni a Norton Internet Security 2012-ről. Nem meg szeretném venni sem fel crackelni szóval ez kilőve.Hanem csak véleményeket kérek mivel van olyan HIVATALOS forrás ahonnan tudok kulcsot szerezni eredetit 90 napra.Üzenj és elmondom ha kell. Kinek mi a vélménye a Norton 2012 Internet Security-ről? Pl tűzfal,vírusvédelem szóval magáról a programról. Válaszokat előre is köszönet.
miért nem töltesz le a cég oldaláról egy abszolúte hivatalos próbaverziót..? azok pont erre vannak..
hát az én véleményem az, hogy van nála jobb is a piacon.. kicsit sokat raktak bele a kezelőfelületbe meg a sok alkalmazásba, de ennek a rovására nem kínál annyira komoly védelmet, mint például egy KasperSKY, vagy egy Panda... Szerintem jelenleg ez a kettő a legjobb választás.
2012. aug. 20. 15:41
2/9 anonim válasza:
gyenge gépeken simán el megy a tűzfaláról nem tudod semmit,a tűzfala nem a legörebb...
2012. aug. 20. 16:11
3/9 A kérdező kommentje:
Nem értem mért istenititek a Kaspersky-t és nem kértem offot hanejm választ olyan emberektől akiknek van is tapasztalatuk és nem csak offolgatnak helyesírási hibákkal...:'(
2012. aug. 20. 16:55
4/9 anonim válasza:
én nekem az őszinte véleményem hogy az utóbbi időbe nem lehet a legjobb mert leiratkozott az av comparatives éves tesztjéről így nem is lehet nyomon követni a teljesítményét. jó magam is kasperskyt használok. hogy miért istenítik annak számos oka van: harmadjára év terméke, rettenetesen alapos és ha esetleg meg vennéd még az ára is remek. a 90 napos kulccsal meg nem tudom mire mész. én váltanék a helyedben de te tudod.
2012. aug. 20. 18:53
5/9 anonim válasza:
Már megbocsáss de én hol offoltalak, v hol szóltam meg a helyesírásodat? A véleményem mondtam el + hogy ott van a próbaverzio...
2012. aug. 20. 20:54
6/9 anonim válasza:
a norton önmaga is egy vírus ugyh egy nagy szar az egész
2012. aug. 25. 20:38
7/9 A kérdező kommentje:
Előző ,hogy érted ,hogy vírus?:()
2012. aug. 25. 22:47
8/9 anonim válasza:
az.... vírus... és csak lassítja a gépet és !!ÁLLÍTÓLAG!! Más vírusokat is letölt a hátérben... főleg malware-kat (előugró ablakokat!)
2012. aug. 26. 23:02
9/9 anonim válasza:
Jó, nem lesz vele gond.
A Norton-(team) a pénzedre jelent veszélyt, nem az adataidra. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!