A Kaspersky Internet Security 2012 okozhat állandó lefagyást?
Szia.
Elsőnek azt mondanám,nemhiszem, hogy az Orosz csoda fagyást okozna spontán.Énis a Vodka szürcsölgető Kaspersky Internet Security 2012-t használom, bár próbeverzióban.
Az én gépem is észrevehetően lassabb mint eddig!
Amikor én keresgéltem vírusírtókat 1 teljes éjjszakám ment rá!letöltötem 1-et lefutatam a víruskeresést, volt ami talált ezt azt, volt ami nem :( Nincs 100%-os Vírusírtó. Amit ajánlanék, szedd le a Jelenlegi Vírusírtódat,nézesd át a gépet több programmal, és miután kész, telepísd megint a Kaspersky-t ! Nagyon erős és jó program én csak ajánlani tudom.Lehet pechhedre oylan vírust, vagy fenyegetést nyeltél be amit a Kaspersky nem ismer. Előferdülhet.
Ha ez sem hoz javulást formázd a gépet, és Kaspersky Internet Security 2012 :)
Sok szerencsét előre is.
Peace!
Nem hiszem, hogy magában a Kaspersky hibája. Én istenként tisztelem és használom vagy 5-6 éve már.
"Ha letiltom a védelmet, semmi probléma." - innen olyannak hangzik mintha valami más termék real time védelmével akadna. Bár mivel már fertőzött volt a rendszer akár bármi más lehet. Tedd újra a gépet azt jó lesz. És ami a legfontosabb nem dobtál ki semmit az ablakon, jól tetted hogy megvetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!