Windows 7-re mi a legjobb ingyenes vírusirtó és tűzfal?
Eset Smart Security vírusvédelem.
Win 7 saját tűzfal.
Tűzfalnak Comodo.
Esetleg ha nem töltesz össze-vissza le, akkor Comodo Internet Security.
Ebben vírusirtó is van és ingyenes. Nem a legerősebb az irtó, de szinte mindent megfog.
(Így nem kell 2 programot futtatni külön, kevesebb erőforrást igényel.)
Ha ingyenes, akkor Avast, de szerintem bármelyik jó az ismertebbek közül, nincs sok különbség. Igazándiból azt tedd fel amelyik szimpatikusabb.
Tűzfal meg felesleges szerintem. Ott a saját Windows tűzfal. Gondolom nem szupertitkos fájlok vannak a gépeden amiket nagyon őrizni kéne. :D
az szubjektiv vélemény hogy kinek melyik a legjobb ingyenes vírusirtó mindenkinek más tesztik nekem minden vírusirtóba van hátrány meg elöny pl avast tapasztaltam rajta pár kelemetlen bugot
avira 1 év után bele hal a frissitésekbe ujrak ell telepiteni
comodo nem jelenikm eg az ikonja,de meg leheto ldani valakinek hol ott kell megcsinálni hol itt valakinek meg máshol pl mint nálam,addig elég nekem hogy bekapcosláskor az aszatanál megynitom az ikonját és akkor megjelenik a tálván is addig kereske egy megoldás
ja de ha az én szempontoból nézük minden vírusirtó lehet ingyenes ottv an 30napos próba verzió ha valaki csinál havonta 5 perceknént egy e-mailt,akkor neki ingyen van,ha igy nézük,de valaki nem szereti zet a havi...
ha te akkarod. elöször leblokolt egy álrtalmatlan online játékot, amire azt ap roblémát kijavitotk (1 hónap mulva) addigram egoldotam,2 annál az online játékénál ha ki akkartam választani egy csatát mozgot egy kicsit kép jobban nem tudom leirni,de amikor kikapcsoltam az avast url figyelöjét akkor persze nem csinálta ezt a problémát,az avast 7 az volt már mindenek a csucsa,elöször amikor indult a windows (XP) akkor ki írt egy hiba üzenetet hogy a windoes nem tudod elindulni hibás sozftver miatt vagy hadver csere miatt,hadvert én nem cseréltem,és ez rögtön az avast 7 telepitése után történt,ja meg a telepítés után az volt a furcsa hogy nem kérdezett rá,így kézileg inditottam újra(akkor csinálta azt,,de folytatom a windows azt írta ki még hogy ajánlatos azt a szoftvert eltávolítani,de én butus nem hitem hogy az avast okozhatja a problémát akartam feltenni egy kérdést a gyakori kérdésekre,de amire a kérdés ki irásásra mentem kék halál ott kaptam fel már a vizet,ottazt irta mint bekapcsoláskor
ujra inditotam a gépet,leállitotam az avast védelmét eltávolíotottam akkor már minden rendesen működöt deé rdekes,meg azértn emakkartam eirini mert túl hoszu lett volna,jameg hallotam egyo olyan történetről,hogy vadonatuj uj win7 gépre avastot tettem és nem is tudod beindulni a gép ez gyakroikérédsen votl és mi azé rdekeso tt is az avast eltávolítása segitet
Érdekes. Köszi, hogy megosztottad. :)
Nekem nem volt még vele gondom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!