Milyen vírusírtót? 2012
Mindegyik kb. ugyanazt tudja, nem attól függ hogy kapsz-e vírust vagy sem, hogy milyet használsz.
Nyilván ha nem töltögetnél össze-vissza nem jött volna be vírus. :)
De hogy a kérdésedre válaszoljak, ha akarsz fizetni a vírusirtóért akkor csak Kaspersky. Ha nem akkor Avast.
hát utolso meg bocsáls de a virus irto nem az összes virust érzékeli
kb a virusok 20%át
úgyhogy lehet kaptál vírusokat legtöbbképpen a felhasználón múlik hogy vírusos lesz e a gépe vagy nem tök mind1 milyen virus irtod van
Nem járok warez oldalakon, nem töltök le megbízhatatatlan oldalakról semmit, a gépem tiszta. De annyi elég volt, hogy Mozilla Firefox 12 böngészőben a Google keresőben egy ártalmatlan (internetes lap) oldalt akartam betölteni! Ennyi elég volt!
Valódi újságkódos ESET Smart Security5 is csak akkor ér valamit, ha naprakész, ugyanúgy, mint az operációs rendszer.
A hibát szerintem mindenki saját magában keresse, ne másban. Arról egyáltalán nem tehet a google meg a tököm tudja mi, hogy te tört programokat töltesz le, keresel hozzájuk crack-et stb.
Annyira érdekes, hogy nekem már évek óta nincs egy rohadt vírusom se, pedig napi szinten gépezek. (mellesleg akárhány vírusirtót felrakok, egyik se talál semmit)
Malwarebytes Anti-Malware (ha megtudod oldani pro)
+
Avast [pro vagy free]
és kész :D + kerülöd az amcsi&japán siteokat és hosszú boldog élete lesz a gépednek ;D malwarebytből ha pro akkor még állandó védelmed is lesz
Mindannyian tévedtek ! Én ezzel foglalkozom.:)
Ilyen retek vírusírtókat,mint a Norton,Avira,AVG stb. el kell felejteni.Azok nem védik meg a gépeteket !!
Viszont teljesen ingyen letölthető,és használható a Microsoft Security Essential !! Ezt letöltöd,feltelepíted..
Innen:
Mellé felteszed a Malwarebytes Anti-Malware -t,ami direkt trójai ellen van fejlesztve.
Innen leszedheted: *****
Sosem fogsz vírust kapni !! :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!