Melyik a legjobb vírusirtó?
fizetősbe panda vagy nod32
ingyenesbe sztem. az avg
persze ez saját vélemény
Legjobb? Nincs legjobb. Jók vannak meg kevésbé jók, de nehéz lenne egyértelműen legjobbat kiválasztani...
Én a Kaspersky Internet Securityt használom (próbáltam előtte sokmindent), de ez nem jelenti, hogy ez lenne a "legjobb".
Avast vagy Avira a nemzetközi tesztek alapján. Én az Avastot ajánlom.
(1., az AVG konkrétan haza tudja vágni a rendszered...)
#1 vagyok.
nekem konkréten az avast vágta haza, azért váltottam avg-re. Nálam nincs vele gond XD
#2-nek van igaza. Mindenki próbáljon ki amennyit tud aztán majd csak meglesz a befutó ami az adott rendszeren a legjobban megy...
Nekem az ESET Smart Security a személyes kedvencem, megfogott eddig mindent amit sikerült letöltenem.
Kódot adhatok hozzá, ha kell.
az AVG konkrétan haza tudja vágni a rendszered...)
Mi van??? 6-ik éve használom az AVG- t és a rendszerem működik mint a svájci óra!!! /fizetős verzió/
azt nem mi tudjuk eldönteni hanem te magad én ingyenes vírusirtót használokés használtam ezeket probáltam mi:Avast,avg,avira.comodo,advanced systemcare with antivirus,panda cloud,Ad-aware 10,
Microsoft Security Essentials, én Ad-aware 10et használok ami az ingyenes=pro -val én ezmelet döntötem de vannak olyanok akik azt hiszik hogy a vírusirtó a rossz mert elrontanak egyszer néztem egy német fórumot hogy mir irnak Az-ad-aware 10 ről roszokat irtak mert ugy telepiteték fel hogy más vírusirtó mellé én ezt gondoltam-.- nem tudnak gondolgodni hogy ösze ütközés lehet volna ,de mindegy,meg olvastam olyant is aki utálja az avastot amikor ar endszerébe a bekapcsolás elöt talált egy vírust akkor azt irta hogy ujra kellet raknia rendszert,de ahoz lusta volt végig olvasni hogy az avast rákérdez hogy ujra telepiti és a nemre kellet volna mennie,de ö rontota el hogy nem olvasta végig csak megnyomta za entert és kész -.- de a te döntésed hogy milyen vírusirtót használsz,de ne feled a legnagyobb veszély a gépednek az te magad vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!