Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen programokat tudtok...

Milyen programokat tudtok amik garantáltan megtisztítják a gépem a vírusoktól és kémprogramoktól?

Figyelt kérdés

2012. máj. 19. 22:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jó. igaz kerekítettem egy kicsit. Igazából csak 0,95%.

[link]

2012. máj. 24. 00:17
 12/13 gepzene ***** válasza:

Nem tudom miért hiszel linux fannak, mikor többször leírtam, hogy egyedül a win gány, a többi önmagában védett, lassulás nélkül. De ha linux...

[link]

...akkor tájékozódj. Az általad linkelt oldal gyűjtési metódusa se a legpontosabb, olvasd el a faqban. Ők azt mondják, hogy a lehető legpontosabb. Ez majdnem igaz is. Páran biztos hiányolják az ismeretlen forrásból böngészők hányadát. Ott szinte csak linuxos gépeket találnál. Az other oszlop nagy része ez lehet, meg a symbian. Jut eszembe, mobil oprendszerek kit érdekelnek? Itt desktopról van szó.

2012. máj. 26. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:
MBAM
2012. jún. 2. 01:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!