Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A levélszemétben találtam,...

A levélszemétben találtam, feladónak én vagyok feltűntetve. Nem merem kinyitni, ennyit tudok belőle elolvasni: "You have been hacked. Hello pervert.I've sent this message from your Microsoft a...." Mi lehet ez az üzenet?

Figyelt kérdés

dec. 27. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Scam kísérlet, millió ilyet küldenek körbe e-mailben. Töröld megnyitás nélkül.
dec. 27. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Levélszemétben turkálsz és vírust szeretnél megnyitni? Gratulálok!
dec. 27. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:

NE turkálj a szemétben!

(anyukád nem tanított erre?)

dec. 27. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Az email attól hogy megnyitod nem tud veszélyes lenni. A szöveget nyugodtan el is olvashatod. A levélben elhelyezett link vagy csatolt fájl az ami veszélyes!!! Természetesen a levélben mindenáron rá akar venni hogy a linket nyisd meg vagy a fájlt töltsd le. Az interneten tömegével begyűjtött emailcímekre terítik szét és aki nem elég figyelmes áldozattá válik.
dec. 27. 15:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Megesett már, hogy olyan vártam mailt és nem jött meg, és a végén a levélszemétben találtam. Különben nem szokásom kinyitni a levélszemétben levő maileket..... és ezt sem nyitottam meg
dec. 27. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez egy levélszemét ami nem véletlenül van a levélszemetek között. Mi a kérdés? Hogy pontosan mivel akarnak téged átverni?
dec. 27. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
A kedvencem. Gondolom azzal fenyegetnek, hogy felvették a webkameráddal,ahogy szeretted magad és elküldik minden ismerősödnek vagy feljelentenek, mert kicsikre csináltad. "A maszturbáicó rögzítésre került. Nagyon perverz!" Én ilyet kaptam már. Azóta is ezen röhögök. Valami régi kiszivárgott jelszavamat be is másolták, hogy bizonyítsák a hackelést.
dec. 29. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!