Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet Microsoft Powerpo...

V. Hélix kérdése:

Hogyan lehet Microsoft Powerpoint prezentációnál kikapcsolni a nyelvfelismerést, hogy ne váltson folyton nyelvet a helyesírás ellenőrző?

Figyelt kérdés

Gyakran kell angolul perezentációkat írnom, viszont folyton átvált a helyesírás ellenőrző magyarra, hiába állítottam be az angolt alapértelmezett nyelvnek. Szerintem azért vált át, mert a billentyűzetem magyarra van állítva, mikor átteszem angolra nem változik a nyelvhelyesség ellenőrző, de nem akarom angolra állítani, mert gyakran írok magyarul kommenteket oda ahol később valamin javítanom kell és nem akarom mindig váltogatni írás közben, mert lelassít, viszont így meg folyton aláhúz mindent pirossal a helyesírás ellenőrző ami szintén lelassít, mert nagyon idegesítő.

Csak a ppt csinálja ezt amikor word dokumentumba írok mindig az marad amire beállítom írás elején.

ma 21:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!