NotMangoh kérdése:
Folyamatos gép újraindulás?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mai nap folyamán szerettem volna újratelepíteni a windows 10-es laptopomat, de kb 20 perce 40%-on volt, így kikapcsoltam abban a hitben hogy akkor újrakezdem. Viszont mikor bekapcsoltam, azóta a gép folyamatosan újraindul és nem ír ki semmit csak a Dell és a Win10 logóját, majd azt hogy újraindítás mikor nem nyomok semmit. Valami ötletek?tegnap 14:06
1/3 anonim válasza:
Ha már előkészültél az újratelepítéshez és megvan a telepítőállomány is, akkor egyből kezdheted a tiszta telepítést. Ahhoz nem kell a meglévő rendszernek elindulnia, a telepítő adathordozóról kell bootolni hozzá.
Ha el is kezdted a telepítést de valamiért félbeszakadt, lehet emiatt nem tud elindulni. Akkor ismét bootolj a telepítőeszközről, és kezdd újra a teljes telepítést.
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam, hogy mikor be vagy lépve a gépbe akkor a gépházban a helyreállítás fül alatt kezdtem el újratelepíteni, nem lemezről
tegnap 14:20
3/3 anonim válasza:
Az történt hogy megszakadt a telepítés és meghalt a rendszer. Ezután nem tudsz mást mint valahol kiírsz egy dvd-t (bár nem mindegyik fér már rá) vagy pendrivra rámásolsz egy telepítőt (pl rufus-al) és az egészet újrahúzod 0-áról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!