Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kinek milyen van?

Kinek milyen van?

Figyelt kérdés
vírusírtó kéne eddig avast volt de átcseréltem eset-re valami más kell olyan ami jobb és biztonságos segítsetek linkeljetek ha úgy van köszi!
2012. ápr. 3. 20:00
1 2
 1/11 lindmayer ***** válasza:
avastot használok
2012. ápr. 3. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
avastom van már jó ideje, és semmi baja a gépemnek.
2012. ápr. 3. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Volt már Avast, Avira, MSE, most épp ESET van fent, egyikkel sem volt gondom.
2012. ápr. 3. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is avast-ot használok évek óta és tökéletesen mag vagyok elégedve vele.

Egyébként mi késztetett rá hogy eset-re válts és most miért keresel az eset helyett is mást?

Nem azért mondom,de ha semmivel sem vagy megelégedve,nem biztos hogy az általad eddig használt antivírusokkal van a gond.Meggondolatlan internet használat ellen nem véd egyetlen antivírus sem.

4 egyszerű szabályt kell betartani

1.csak megbízható linkekre kattintasz

-megbízható link az ami megbízható oldalon található

-megbízható oldal az amit több ezren,millióan látogatnak,magyarán közismert.

2.nem nyitsz meg olyan email-t amit nem tudsz honnan jött,főleg nem nyitsz meg mellékletet ha nem tudod ki küldte és mi az

-nem tudod honnan jött ha nem ismered a feladót,ilyen egyszerű,ha melléklet is van hozzá,vagy linkel valamit az email-ben nem töltöd le,nem nyitod meg,nem kattintasz rá ha nem tudod ki küldte bármiről is legyen szó

3.csak megbízható forrásból,oldalról töltesz le

-megbízható az ahonnan sokan letöltenek,több ezren,millióan.A torrent és egyébb publikus fájlmegosztók ahova bárki feltölthet bármit,nem tartozik ide.

4.rendszergazdaként soha nem netezel főleg nem futtatsz,telepítesz kétes eredetű programokat

-kétes eredetű az amit publikus torrent oldalakról,fájlmegosztókról töltesz le például.

Ha ezeket betartod,bármilyen top10 listás antivírus mellett biztonságban tudhatod a géped.Ha nem tartod be,az ellen egyetlen antivírus sem nyújt védelmet.

2012. ápr. 3. 20:55
 5/11 mate0117 ***** válasza:
avg free 2012
2012. ápr. 3. 21:00
 6/11 anonim ***** válasza:
csak is a legjobbat használom. Kaspersky Anti Virus, az élet ajánlásával :D
2012. ápr. 3. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
nem hasznalok virusirtot evek ota, csupan betartom a 4# kommentben leirt dolgokat
2012. ápr. 4. 00:06
 8/11 anonim ***** válasza:
okos felhasználók... :D
2012. ápr. 4. 15:38
 9/11 anonim ***** válasza:
AVG fizetős, már 5 éve, és most volt meghosszabbítva még 2 évre. Nekem bejön:)
2012. ápr. 4. 19:18
 10/11 A kérdező kommentje:
igazából semelyikkel sincs semmi bajom az esettel volt az hogy valaki átállított valamit és onnantól kezdve frissíteni ellenőrizni semmit nem lehetett csinálni vele én pedig értek hozzá de ezt nem tudtam megcsinálni ezért kerestem újat és köszönöm a válaszokat sokat segítettetek vele!
2012. ápr. 5. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!