Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Apple id elfelejtett jelszó ,...

Apple id elfelejtett jelszó , és I cloud probléma?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő . Kb másfél évvel ezelőtt kezdődött a történet . Azóta nem tudom használni sem a kártyás fizetést , mostmár a YouTube-ot sem, facebookot sem, mert frissíteni kellene. De az a bibi hogy amikor frissítenék. Az iCloud jelszót kér. Azt sajnos elfelejtettem. Ha emlékeztetőt kérek, egyszerűen nem küld . Sem az Apple id-val kapcsolatosan, sem az iClouddal. Az Apple supportal már többször beszeltem , de nem tudnak értelmes információval szolgálni . Kijelentkezni nem enged, mert ahhoz is jelszó kellene. Tehát újat sem tudok csinálni . Állandóan kapok egy olyan e-mailt , hogy majd pár napon vagy héten belül jeleznek SMS-ben mert a jelszóhelyreállítási kérvény feldolgozása időbe telik . Ott sem történik semmi. Elegem van:D

#Apple #iPhone #Apple ID #Apple support #Apple icloud #Iforgotmypassword
febr. 7. 07:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Kicsit zavaros.... Appok frissítéséhez nem kéri az Apple Fiók jelszavát.

Fizetéshez sem kell. Ahhoz az iPhone jelkódja (vagy FaceID vagy TouchID kell)

1,5 évvel ezelőtt mi történt? Hogy kezdődött? Mi volt a hibajelenség, hibaüzenet?

Az Apple Fiók jelszavát ha elfelejtetted akkor vissza kell állítani.

[link]

Az Apple Fiókodban az a telefonszám van megadva amelyik a telefonban van, nem másik? Arra küldi az SMS-t ami meg van adva a fiókban.

A support miért nem tudott segíteni? Azok hozzá tudnak nyúlni kb bármihez.

febr. 7. 10:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Kéri , hogy jelentkezzek be az Apple fiókomba, hogyha frissíteni szeretném a facebookot, vagy a YouTube-ot . Addig be sem tudok lépni az alkalmazásba. Nem tudom , hogy mi történhetett másfél évvel ezelőtt. Lenyeg, hogy akárhányszor új jelszót szeretnék igényelni , küldi az értesítést , hogy az igénylés megtörtént ami időt vesz igénybe . Majd 1-2 hétre rá jön egy e-mail , hogy mostmár helyreállítható a fiókom, rákattintok az e-mail címben szereplő linkre , ugyanaz a folyamat. Adja meg a telefonszámát, e-mail címet stb stb . Majd ismét értesít , hogy az új jelszó igénylés megtörtént , x idő múlva ( általában 1-2 hét ) és e-mail címen ertesitenek , hogy mikortól lesz helyreállítható a fiók.

Ja Bocsi, a végére maradt. SMS-ben is kapok értesítést .

febr. 7. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!