Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit akarhat egy hacker egy...

Mit akarhat egy hacker egy TikTok fiókkal csinálni, mire jó az neki?

Figyelt kérdés

Az utóbbi hetekben rendszeresen kapok egy-egy-mailt. elvileg a TikTok -tól.

Ezeket persze én mindig törlöm, de most a kukában megkerestem az egyik ilyet, és idemásolom.

A levél a következő:

Verification Code

To verify your account, enter this code in TikTok:

337144

Verification codes expire after 48 hours.

If you didn't request this code, you can ignore this message.

TikTok Support Team

TikTok Help Center: [link]

Ez a megerősítő kód mindig más, ezért is merem most ide másolni ezt a levelet.

Na most utána olvastam a dolognak. És azt írták, az történik. hogy egy hacker az én Gmail címemmel próbál létrehozni egy TikTok fiókot, ezért én megkapom ezt a megerősítő üzenetet.

Pár éve a Google jelezte is, hogy a Gmail címem benne van abban az adatbázisban, amit hackereknek sikerült ellopnia. Talán még valaki emlékszik erre a nagy Gmal botrányra.

Szóval az világos, hogy a hacker megszerezte a Gmail címemet, de mivel jelszót változtattam Így már nem tud belépni a Gmailembe, hogy felhasználja ezt a levelet és nem tudja létrehozni a TikTok fiókot. Van hogy egymás után több levelet is kapok 5 percenként, szóval egyesek igen kitartóak..

A kérdés: Miért?

Miért akar egy Hacker létrehozni egy TikTok fiókot? Mire jó az neki?

Magyarázza már el ezt nekem valaki!

ma 10:17
 1/1 A kérdező kommentje:
Kis kiegészítés. Mert tudom, hogy lesznek olyanok akik majd azt írják. hogy hát biztos én akartam létrehozni csak már elfelejtettem... Bla-bla-bla. Na most azt tudni kell, hogy én nekem soha nem is volt és nem is lesz! Én megvetem a TikTokot. Tehát ismétlem, az teljesen kizárt, hogy én önszántamból TikTok fiókot akarjak csinálni.
ma 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!