Mit lehet csinálni, ha feltörtek?
Figyelt kérdés
már dec. 21 óta folyamatosan jön az email, hogy ebbe meg abba a fiókomba valaki bejelentkezett, van amit elvesztettem, van ahol megloptak, van ahol semmi nem történt. változtattam jelszót mindenhol, használom a VPN-t, de még így is... most akkor mit csesszek neki? megtettem minden tőlem telhetőt, nem vagyok nagy pc zseni, lehet nem csináltam meg mindentdec. 30. 23:17
1/7 anonim válasza:
Hát nem... Először is ugyanazt a jelszót használtad mindenhol, másodszor pedig megadtad egy kétes vagy adathalász oldalon ahonnan kiszivárgott, bepróbálkoztak és bejött. Mindenhova más jelszót kell használni, használj kétfaktoros hitelesítést, meg figyelj oda, hogy milyen oldalakon adod meg a jelszavad.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyen oldalakra menni, csak játékra használom a gépet, meg Youtube, Disney+, Netflix, Max. Csak ezeket használom, meg a térképet nézegetem néha a böngészőben, ismeretlen oldalakat nem nyitottam meg soha, Jelszót meg főleg nem adtam meg. Ezt 1000% garantálom. Régebben használtam többet, amikor letöltögettem a játékokhoz a steamet, origint, epic gamest, de ennek már vagy 8 éve. Jelszóm szinte mindenhol más volt, kivéve a disney+netflix+max-nál, amit nem is törtek fel. Úgy gondolom, hogy nem az én hibámból törtek fel
dec. 31. 00:37
3/7 anonim válasza:
Törölj mindent, állj vissza a gyári beállításokra.
4/7 anonim válasza:
Amennyiben több fiókod is feltörték és nem ugyanaz a jelszó volt bennük akkor esélyes hogy a böngésző jelszókezelőjéhez fért egy vírus. Csináltál vírus ellenőrzést?
Nem töltöttél le gyanús dolgot? Facebook-on nem nyomtál valami gyanús linkre? Esetleg ismerős nem küldött valamit amit megnyitottál?
5/7 A kérdező kommentje:
Töltöttem le pár modot Nexus Mods-ról, ezen kívül semmi. Nem nyitottam meg semmi linket
tegnapelőtt 04:08
6/7 anonim válasza:
Milyen fiókokba léptek be, melyiket nem tudod helyreállítani? Telefonon sem történt semmi ami utólag gyanús?
7/7 A kérdező kommentje:
epic games-t nem tudom helyreállítani, basznak válaszolni a support levelemre. telefonon másik google fiókot használok, azzal vagyok mindenhova bejelentkezve, az semmit nem jelzett.
tegnapelőtt 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!