Feltörték a paypal fiókom és onnan pénzt utaltak, ilyenkor mit tudok csinálni? Hogy tudom kideriteni hogy ki volt az? Vissza tudom ilyenkor valahogy szerezni a pénzem?
Én se hiszek benne. Ilyenkor nehéz bebizonyítani, hogy nem te voltál az. Minden esetre hívd fel a bankodat hátha ők tudnak segíteni.
Amúgy nem árt bekapcsolni az SMS védelmet, így ha megszerzik a jelszavad, akkor sem tudnak mit kezdeni vele, hiszen a kód nélkül, amit a PayPal küld a telódra, úgysem tudnak belépni.
Ha email-re ment az utalás, akkor nyomozgathatsz, vagy esetleg kérhetsz egy refund-t, de kevés az esélye.
Ha elvásárolták akkor is uaez a lépés, de kevés az esélye,
pláne ennyi információból.
Akkor felejtős, viszont az automatikus megújítást a PP-nél kapcsold ki ezeknél, mert minden hónapban vonhatják.
Továbbá tedd biztonságosabbá a PP-det különben érhet még meglepetés.
Valamint nyomozgathatsz ki játszik ezekkel a környezetedben, és az alapján talán eljutsz ahhoz aki megszerezte a PP-det.
-Te kinél (más gépén) használtad a PP-t, valamint ki használta a Te gépedet. Más esetben felrakhattál egy programot ami tartalmazta azt a vírust ami lopja a bejelentkezéseket.
-kb röviden ennyi.
Te nem kaptál egy ilyen emailt véletlenül?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!