Freemail-es e-mail címem valószínűleg feltörték, mert nem jutok be a jelszavammal, sem a biztonsági kérdésemmel. Mit tudok csinálni, hogy megszüntessem ezt a postafiókomat?
írsz az üzemeltetőknek.
e-mail cím: info@freemail.hu
csak rajtuk múlik, hogy segítenek, vagy sem.
Köszönöm szépen!
Nem lehet az a gond, hogy túlhaladtam azt a bizonyos 90 napos határidőt, és inaktivitás miatt "kikapcsolták"? Az arra címre érkező üzeneteimet ugyanis továbbíttattam a másik, gmail-es címemre, a freemailbe gyakorlatilag 4-5-6 hónapja be sem léptem.
Elolvasás után én úgy értelmeztem, hogy e 90 nap letelte után is be lehetne lépni a név és jelszó segítségével, így újra aktívvá válna a postafiókom. Az is zavar, hogy a jelszóemlékeztetésben feltett biztonsági kérdésre adott válaszomat sem fogadja el, pedig tudom, hogy helyes.
Na mindegy, megpróbálom velük tisztázni.
ha csak a 90 nap inaktivítás lenne a gond, belépéskor az alábbi üzenetet kapnád:
Köszönöm mégegyszer, ismét ment a zöld kéz a hasznos segítségért.
Megvárom mit válaszolnak, már írtam nekik.
Nekem is feltörték most a fiokomat :(
Be se tudok lépni a freemailbe. Írtam e-mailt ne tudom sikerrel járok vagy sem.
Ti jutottatok valamire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!