Facebook biztonsági beállítások?
Megnyitod a profilodban a "Névjegy" oldalt, belépsz az adataidnál a "szerkeszt" füllel, és ott kiválaszthatod, hogy ki láthatja. Mindegyik adatnál.
De miért van erre szükség? A Facebook egy közösségi oldal, arra való, hogy rátaláljanak egymásra az ismerősök. Miért vagy Te különösebb másoknál? Te jelölhetsz bárkit, akit akarsz, de téged ne is lássanak? Mindenki egyenlő, de van, aki egyenlőbb??
1.Nem nekem kell,hanem a nővéremnek egyébként.
2.Ne prédikálj nekem az egyenlőségről,fogalmad sincs,hogy miért van erre szüksége a nővéremnek,és nem is mondom el,mert magánjellegű,de gondolhatod,hogy valamiért csak oda lett téve ez a lehetőség a facebookon,nyilván oka van ennek az opciónak,és nem egy pánik-gomb.
3.Amúgy kösz a választ.
:))
A nővéredet csak most említetted.
És nem is prédikáltam, csak kérdést tettem fel. Ráadásul ez amolyan "költői kérdés" volt... (amire ugyebár nem várunk választ).
Amúgy szívesen, örülök, ha segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!