Valaki tud egy jó kémprogramirtót?
Figyelt kérdés
Avast és Comodo tűzfal mellé kéne.
eddig hármat próbáltam de egyik sem igazán vált be :I Malwarebytest (asszem ez a neve.. xD) nem tudtam használni, a Spyware Doctor meg valami hülye próbaváltozat volt.
kb. 1 hónapig volt fenn a gépen a Spybot, eleinte jól végezte a dolgát meg minden bár elég zavaró volt hogy állandóan kidobálta az ablakokat. szóval azzal elvoltam egy ideig, aztán nem bírtam leállítani a gépet egy bizonyos TeaTimer.exe miatt, úgyhogy letöröltem a p-be. (vagyis majdnem, mert az a szar még magát sem volt képes normálisan letörölni...)
nem igazán értek ehhez az egészhez szóval ha hülyeségeket írtam bocs:DD
2012. márc. 5. 13:18
2/5 anonim válasza:
ha a Malwarebites' Anti malware (a lehető legegyszerűbb használatú kémprogi kereső!) programot nem tudtad használni, akkor még véletlenül sem ajánlom az Ad Aware programot! sztem, a Malwarebites a legjobb! nem akad össze egyik víruskergető és tűzfal progival sem, ingyenes, magyar nyelvű, naponta több frissítés elérhető hozzá, és CSÖKKENTETT módban a Részletes, Teljes keresés csodákra képes! megtalálja, nem mellékesen meg is semmisíti azokat a kártevőket, amiket a nagynevű kombinált víruskergetők nem! előfordúl, párszor makacs kártevő esetében, hogy nem tudja eltakarítani, de akkor is PONTOS helyzetjelentést ad az elhelyezkedéséről, így csökkentett módban, manuálisan egyszerűen törölheted!
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
SUPERAntiSpyware-el (szinte) mindenki van békülve.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:DD majd megpróbálom újra a Malwarebytest, ha az nem megy akkor meg a többit is kipróbálom
2012. márc. 13. 14:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!