Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vipre Internet Security...

Vipre Internet Security törlése - hogy kell?

Figyelt kérdés

Nod32 vírusirtó van a gépen. Letöltöttek ma rá egy másikat is, és a kettő összeakadt. Vipre Internet security. A gép nem megy, csökkentett módban sem. Órák alatt ideiglenesen kikapcsoltam a Nod-ot hogy le lehessen törölni a Vipre-t. De nem engedi, tudnátok segíteni?

Program telepítésnél törölném, de azt írja ki hogy 1500-as hiba.

2012. jan. 23. 22:19
 1/6 A kérdező kommentje:

1500-as hiba:

Another installation is in progress. You must complete that installation before continuing this one.

2012. jan. 23. 22:28
 2/6 dgabor78 válasza:
Töltsd le a Revo Uninstaller nevű progit: [link] Kapcsold ki mindkét vírusirtót,majd ezzel a progival töröld mindkettőt,és miután újraindítottad a géped,telepítsd vissza azt amelyiket használni akarod!
2012. jan. 24. 07:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Your Uninstaller! Pro

Magyarul is tud, a registry-ből is kitakarítja a törölni kívánt program bejegyzéseit

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jan. 24. 10:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, többszöri próba után sem tudtam kikapcsolni a NOD-ot, annyira lassan töltött be és nem reagált semmire. Levittem szerelőhöz kedd reggel, ma délutánra sikerült letörölnie, azt mondta, nem volt egyszerű eset :(

Megmondtam a Páromnak hogy többet SEMMIT ne töltsön le :)

2012. jan. 26. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Lelehet, mert teszt és próbálkozás nélkül nem tanul az ember! Csak fontos megtanulni, hogy új telepítés előtt töröljük a régit. Egyébként most nemrég próbáltam ki én is a Vipre-t... Háát mondhatni nagyon sz@r... Mindent vírusnak detektál... Amiben biztos vagyok, hogy nem az. Maradt a Smart Security.
2012. febr. 22. 11:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Én tudom hogy egyszerre nem lehet 2 vírusirtó. Én NOD-ot használok 5 éve, de a Párom ki akarta próbálni a Vipre-t. én nem engedtem hogy a NOD-ot törölje, mert az végtelenítve van s mégegyszer nem tudnék ilyet szerezni... Szóval ezért akadtak össze. A szerelő végül 2.500-ért oldotta meg a Vipre törlését.

Smart is jó, nálunk a cégnél van olyan.

2012. febr. 22. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!