A Microsoft Security Essential átfogó védelmet biztosít a gépem számára, vagy érdemes egy ESET Internet Security kombóval fűszerezni?
Csak egy olyan biztonsági csomag legyen a gépeden, ami folyamatosan fut.
A MSE is ellátja a feladatát, sőt az összes többi népszerű ingyenes is, ha a felhasználó tudja, mit csinál.
Egyébként pedig hülyeség ellen egyik sem véd, a 100%-os védelmet el lehet felejteni.
Nálam most Avira Personal Free+Comodo Firewall van a gépeken, és ez is ugyanolyan jó, mint amikor a Kaspersky Internet Security-t használtam.
"Kombót" semmiképpen ne használj, mert ütköznek. Amúgy egyik sem a legjobb megoldás, finoman szólva.
Én Ad-Aware, Avast Free Antivirus, Comodo Firewall programokat használok, és úgy érzem feleslegesen vannak a gépemen, annyira jól végzik a dolgukat, nem volt semmiféle biztonsági problémám évek óta!
Nálam csak egy COMODO Internet Security van fent, ez is teszi a dolgát.
Ha valaki nem eszetlenül használja a gépet, akkor az MSE is elég bőven.
Nekem nem volt bajom anno az ESET-el sem...
Használtam AVG-t is egy időben, az mondjuk kicsit tényleg talán jobb.
De spec. nekem a COMODO jött be eddig a legjobban, mint már írtam is. Kicsi a gépigénye és ennek van a legjobb tűzfala.
A vírusirtó része sem rossz, de igazából nem szedek sok olyan cuccot ami miatt idegeskedni kéne, hogy vírusos-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!