Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyi vírust észlel a vírusir...

Tamasoft kérdése:

Mennyi vírust észlel a vírusirtótok? Ugyanazokat a kártevőket észleli, vagy mindig mást?

Figyelt kérdés
Mondjuk havonta. Főleg a netezés közben érkező vírusok száma érdekelne.
2011. dec. 6. 21:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Úgy tudom 2 particio van. Mikor bekapcsolom megkérdezi : melyik induljon?

Eredetileg XP - nk volt a Cn. A Dre vistát tettünk, ami kb 8 - 9 hónap után kifeküdt. ( előző hsz ben is írtam. nem tudom már miért tettük fel, de ez már lényegtelen )

Utána csak a C levő XP használtuk. Az is felmondta a szolgálatot, valószínű a rengeteg vírus miatt. Lassú volt a gép, ismerőstől kaptunk " távsegítséget, az se segített már, totál kifeküdt a gép.

Akkor került elő egy régi, szintén XP pofesionál. Feltettük, épp hogy lehetett használni netre. ( mellesleg dobálta az oldalakat rendesen, szinte tetszett is ).

Megrendeltünk XY boltba a win 7. Most ez van hétfőtöl, a nod 32 vírusírtót az egy hónaposat töltöttem le mellé. Többek közt ezt ajánlotta a " műveletközpont ", és ezt ismertem volt már pár éve ilyen az akkori gépen.

Remélem nem mostanába kell a gyári lemezzel újratelepíteni. Ha engedi törölni kb 28 nap múlva a nodot, kipróbáljuk amit ajánlottál.

Advanced SystemCare - t ismerem. De a vírusírtásnál a nod vírusnak nézte, és letöröltem. Ha nem vesznek össze valamelyiket még letöltöm. Vagy SuperAntiSpyware, vagy ami volt, mert az is segítség.

Sajna nem igazán vírusírtóztam, de úgy tűnik, kell valamilyen.

2012. jan. 8. 18:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Igen. Rögtön a rendszertelepítés után telepíts vírusirtót is, minden esetben!
2012. jan. 9. 09:34
 23/25 anonim ***** válasza:

Advanced SystemCare - t vagy SuperAntiSpyware, telepítsem? Az utóbbit ismered, gondolom azt ajánlod. Origós oldal jön be nekem a progik letöltésénél. ( prim, pc, jox oda van regim, de ezer éve nem jártam ott )

Nem " veszekszik " a két progi?

2012. jan. 9. 12:01
 24/25 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, mire gondolsz pontosan? Én a SuperAntiSpyware -t ajánlom, DE! telepíts mellé egy ingyenes, valós idejű védelemmel rendelkező vírusirtót is, pl. az AVG -t. (Csak hogy segítsek, a Nod32 -nek is van valós idejű védelme, de a SuperAntiSpyware -nek nincs, ezért azt kb. havonta futtasd le, de ha lefuttatod a víruskeresést, előtte végezz definíciófrissítést!)
2012. jan. 9. 14:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Oké köszönöm a választ.
2012. jan. 9. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!