Mennyi vírust észlel a vírusirtótok? Ugyanazokat a kártevőket észleli, vagy mindig mást?
Új op, 4 napja. Most kerestem hozzá vírusírtót. Nod 32 telepítettem.
Még nem végzett de rengeteget talált. Le se merem írni mennyit mutat.
Nem szokásom minden " szarra " kattanni.
Ismeretlen tárgyú / és személytől meg se nyitom.
Akkor honnan?
( Én délután 15.22. írtam. este 20.05. válaszra ).
Ha tőlem kérdezted, remélem nem az. Számítógép, laptopokat is árulnak a műszaki boltba. Ott rendeltem meg, ahol vettük jó 2 éve a gépet. Ha kér a vásárló, rendelnek neki.. Ott bontotta fel az eladó előttem. Megnézte van e rajta karc.
( legalábbis erre hivatkozott. mondjuk van benne valami, nem ám hazaviszem, a körmömmel megsértem pl, és visszaviszem : Sérült a cd, cserét kérek. én is kibontanám, utána nincs reklamáció ).
Tény átvillant a fejemen, attól még lehetett a cd - n is 1 rakat vírus. Saláta vírusnak neveztem el, amiket talált :D.
Úgy néz ki mindet karanténba tett. Volt amit nekem kellett törölni.
A windows.old - ból is egy csomót kitöröltem a hely miatt.
Mert a tájékoztatóba az volt, hogy amit fölösnek talál, az minden oda kerül.
Az előző opot is oda tette.
Köszi a választ.
Igen van rajta egy " osztott matrica ". Az egyik keskenyebb csíkot ragasszam fel a gépre. Az van ráírva. Másikon a sorszám volt....
A régiből " szabadult " rá, az nem zárható ki. Ugyanis távsegítséggel belenyúltak, és állitólag sok vírúst találtak akkor is.
Ezek szerint azért feküdt ki totál az előző op rendszer...
Tegnap végig nézte a nod, és azért ma is elindítottam. És bizony 4 db - ot talált.
A karanténba lévőket engedéjezi a törlésüket, azt hiszem neki veselkedem, és törlöm. Szerintem nincs olyan benne ami kell, nem fog hiányozni.
Sőt ez a win 7, C- re lett telepítve, és a D - n is van egy op az a vista. Azt is törlöm minden program data - filessel együtt.
Remélem nem használja a win 7 a vista dolgait. Semmi közük egymáshoz, azt gondolom. Meg hát 2 külön meghajtón vannak.
Minden mappát megtaláltam a telepítés után. Ami meg " eltünt " az a " windows.oldba van. Onnan már az előző xp a lomtárba van, véglegesre vár..
Jó sokat írtam, ami tünhet feleslegesnek is..
Várj, szóval egy partíción van XP és a 7 is? Szerintem formázd le, és telepítsd tisztán a 7 -et, ha az XP nem kell. Az, hogy a Vista ott van egy másik partíción, az nem probléma; de egy partíción ne legyen két rendszer. Ha netán újratelepítésre szánod el magad (én márpedig ajánlom, főleg így, hogy eredeti a Windows 7 -ed), ajánlom az AVG 2012 kipróbálását, mint vírusirtó megoldás. Véleményem szerint ez a legjobb, és nekem eddig az öt év alatt egyik verziója sem hagyta, hogy a gépen kedvükre rohangáljanak a vírusok. Ha telepíted mellé mondjuk a SuperAntiSpyware -t (ami egy ingyenes változattal is rendelkező, kémprogramirtó), akkor még jobb, mivel tökéletes kiegészítő védelemként szolgálhat, feltéve, hogy lefuttatod mondjuk havonta. Nem akadnak össze, a SuperAntiSpyware ingyenes változatának nincs valós idejű védelme, legalábbis az ingyenesnek nem.
Az AVG -t itt érheted el, szintén ingyenes, otthoni változatként: [link]
Ez pedig a SuperAntiSpyware honlapja (ezt amúgy bármilyen vírusirtó mellé telepítheted, bajod nem lesz tőle): [link]
Remélem, segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!