Akik Avast-ot használnak: Nektek milyen sebeséggel ellenőriz a vírusírtótok?
Nekem nem! Általában 90MB/s de van amikor 130MB/s-ra is felmegy! DE kézileg létrehoztam egy új vizsgálatot, ahol nekem a rekordsebesség kb 450MB/s volt! Nekem ilyen a gépem:
Intel Pentium 3.0Ghz
1GB RAM
Ati Radeon HD 5550 1GB videókártya
kb:75GB -os merevlemez op.rendszerrel együtt!
S mi az op.rendszer?
Én kézileg létrehoztam egy olyan vizsgálatot, ahol mindent átvizsgál(na), magas vizsgálati prioritás. Ezen kívül a (számomra) szokásos dolgok: heurisztika magas, PUP ellenőrzés be.
Hááááááát, másfél órát futtattam, s féltem, hogy túlmelegszik a vinyó xD De 4 óra alatt le is futna.
Kb. 3/4 óra alatt fut le a saját teljes vizsgálata, ami nem túl alapos, ha megnézed az átvizsgált fájlok számát. A MBAM is 3/4 óra alatt fut le, ő sokkal alaposabb.
Amúgy lehet, Nálad be van kapcsolva, hogy gyorsítótárazzon: így, amelyik fájlt már vizsgálta, a köv. vizsgálatnál nem fogja újra, hacsak nem változott azóta.
Nekem:
3 GB
i3 2,13 GHz
Ati HD 5470 512 Mb
Win7 x64
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!