Avast free vagy Avg free?
avast!díjnyertes 1 évig ingyenes licens.
nem terheli a géped.
avg nál sokszor lefagy.
avast jobb a ranglistán. azóta 1 vírust sem kaptam.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:38:
Te miről beszélsz? Milyen aktiváló email meg stb? Az utoljára a 4.8-as avastnál volt...
Gőzöd nincs róla milyen most az avast de okoskodsz, az új avastban az aktiválás annyi hogy a programon belül kitöltesz kb 4 dolgot, és rányomsz hogy regisztrálás... fél perc az egész. Aki ennyire is lusta az inkább adja el a gépet...
Egyébként jó mindkettő, de az avast szerintem egy kicsivel jobb talán. Az biztos hogy egyikkel sem fogsz mellé kérdező.
Én egy ideig AVG-t használtam,alapvetően negyon megvoltam elégedve vele szépen,csöndesen dorombolt a háttérben EGY IDEIG.Utána totál belassította a gépet és valamivel tele szemelte a D: meghajtót,egy nap sem telt el és 20Gb megtelt valamivel.Vírusra gyanakodtam,több vírusirtót is lefutattam de semmi.Amióta az AVG-t letöröltem a gond megszünt,a gép felgyorsult és semmi nem szemeteli tele a D meghajtót.Most Avast-ot használok és eddig tökéletesen megvagyok elégedve vele.Csak ajánlani tudom
Nem mondom hogy az AVG-vel rosszul jársz,de szerintem az Avast-al jobban.
Amúgy teszteken is az Avast valamivel jobban szerepel mint az AVG.Van ahol sokkal jobban,például a PCWORLD idei tesztjében az AVG be sem került a TOP5-be az Avast az első lett.A tavai tesztben a 3. lett az AVG az Avast pedig 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!