Ez a kombináció ad kellő védelmet az XP-nek?
avast! Free Antivirus 6
PC Tools Firewall PLUS
Malwarebytes' Anti-Malware Professional
Ez megfelelő védelem? Ha tudtok jobb, ingyenes tűzfalat (COMODO-t, ZoneAlarmot kivéve) akkor leírhatjátok a tippetek. A másik kettő termék szidását is kerüljük, ha lehet.
Az XP-t semmi nem védi megfelelően. Legfeljebb egy okos felhasználó. Van is erre egy idézetem:
"Aki tudja használni az internetet annak bármelyik vírusírtó jó. Aki nem tudja, annak is jó bármelyik."
Én ajánlok két fajta kombinációt.
1.
ESET Smart Security 5
SuperAntiSpyware vagy Malwarebytes' Anti-Malware
+ Vmi Trojan írtó
2.
AVG Internet Security 2012
SuperAntiSpyware vagy Malwarebytes' Anti-Malware
+ Vmi Trojan írtó
Hát én ezeken csak jót tudok nevetni. :D
Ha már mindenképpen akarsz egy sima vírusirtót, tűzfalat, és kémprogramírtót, akkor már miért nem egy komplett Internet security-t veszel?
Nem te vagy a tegnapi?
Mert csak ugyanazt tudom mondani: a PCTools teljesen megfelel a célnak némi ésszel használva természetesen, ezen feltétel mellett az Avast is teljesen megfelelő. Jó a kombó, jó, hogy legalább a védelmet legális forrásokból akarod megoldani, mert tudod, hogy tört av nem av, ugyanez vonatkozik a csomagokra is, a másik 2 tűzfalról nekem is megvan a véleményen, és akár hiszed, akár nem, ugyanez a kombó van fent az én gépemen is. Ha meg nekem, mint informatikusnak tanulónak megteszi, talán mégsem annyira rossz.
Prohardver fórumán részletesebb infókat találsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!