Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusos a gépem! Segítség!...

Vírusos a gépem! Segítség! Melyik progival lehet kiírtani?

Figyelt kérdés
A probléma a következő: mindig amikor bekapcsolom a gépet, bejelentkezek, és egyszer csak fogja magát és újraindul, kijön egy kék háttér elszámol alul vmi memoria teszt 100ig aztán elkezd megint bebootolni. Ugyanúgy bejelentkezek és nem tudom elindítani az avastot(régen free, most internet security) ki van írva h program elindítása sikertelen mert nem található... az AVGvel ugyanez van. melyik progival tudom egyáltalán megtallálni a vírust? jah és volt már újratelepítés is de nem oldotta meg..:S
2011. szept. 15. 17:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

rakd újra a rendszert!

amit az on-line scanner talált, fertőzött Rendszerfájl volt.

Azzal hogy törölted, instabillá, hibás működésűvé vált az Op.Rendszered.

Telepítés előtt, FORMÁZD meg a Rendszermeghajtót!!!

Telepítés után, azonnal víruskeresőt telepíteni, naprakészre frissíteni és csökkentett módban TELJES, mély víruskeresés.

2011. szept. 18. 19:41
 12/14 A kérdező kommentje:
De azt nem vagom h a vendeg fiokba be lehet jelentkezni az enyembel meg fekete hatter
2011. szept. 19. 15:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kínlódsz már napok óta ezzel a szétfertőzött, félig halott Windows-al.

Inkább formázd le a rendszer partíciót, telepítsd újra az egészet, kb 2 óra alatt megvagy vele és kész.

2011. szept. 19. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Formázás->minden partíció törlés->új partíciók->WINDOWS 7!!!!!!
2011. szept. 19. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!