Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusos a gépem! Segítség!...

Vírusos a gépem! Segítség! Melyik progival lehet kiírtani?

Figyelt kérdés
A probléma a következő: mindig amikor bekapcsolom a gépet, bejelentkezek, és egyszer csak fogja magát és újraindul, kijön egy kék háttér elszámol alul vmi memoria teszt 100ig aztán elkezd megint bebootolni. Ugyanúgy bejelentkezek és nem tudom elindítani az avastot(régen free, most internet security) ki van írva h program elindítása sikertelen mert nem található... az AVGvel ugyanez van. melyik progival tudom egyáltalán megtallálni a vírust? jah és volt már újratelepítés is de nem oldotta meg..:S
2011. szept. 15. 17:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

futtasd le ezt:

[link]

2011. szept. 15. 17:58
 2/14 anonim ***** válasza:

Egy másik gépen töltsd le ezek valamelyikét, vagy mindkettőt, írd ki CD-re, a te gépeden erról boot-olj be, és csinálj vele egy víruskeresést:

avira rescue system:

[link]

Kaspersky Rescue Disk:

[link]

Ha ezekkel megvagy, és már nem indul újra, akkor még felteheted a Malwarebytes' Anti-Malware Free-t és azzal is csinálj egy teljes keresést, esetleg még az eset online scannert is lefuttathatod.

MBAM:

[link]

ESET:

[link]

Egyébként biztos hogy vírus? Mert újraindulgatást láttam már hardverhiba miatt is.

2011. szept. 15. 22:58
 3/14 A kérdező kommentje:

köszönöm az edigi válaszokat:)

én vírusra tippelek mert volt cserélve alaplap és ugyanazt a hibát adja mint csere előtt...:S

2011. szept. 16. 12:55
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem csak alaplap miatt lehet. Tápra vagy RAM-ra tippelnék elsőnek.

De majd kiderül, ha sikerül megoldani azokkal a programokkal amiket linkeltem, akkor tényleg vírus volt.

2011. szept. 16. 14:06
 5/14 anonim ***** válasza:
33%

Használd ezt:

ESET Smart Security 4. Nem ingyenes de könnyen azzá tehető: [link] .

2011. szept. 16. 19:07
 6/14 anonim ***** válasza:
ESZEDBE NE JUSSON ONNAN FRISSÍTENI MERT NEM FRISSÍTÉSEKET HANEM TRÓJAIAKAT KAPSZ!!!
2011. szept. 16. 19:43
 7/14 anonim ***** válasza:
65%

Bírom az ilyen embereket, akik jönnek és ajánlgatják a tört vírusirtókat...

Ráadásul abból is olyat aminél már van újabb.

Ez nem a megoldás, hanem maga a baj...

2011. szept. 16. 20:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Utolsónak! Ez így igaz! Ha ők törtet használnak az már az ő bajuk, de legalább ne reklámozzák magukat! :D
2011. szept. 16. 20:43
 9/14 anonim ***** válasza:
33%
Üljetek le, egyes. Imádom amikor tudatlan emberek törtnek ítélnek egy vírusírtót... Az én ESET-em az ESET weboldaláról van... Haverom anno nyert egy kisebb vetélkedőt amiben az ESET 1 év ingyenes frissítést ajánl annak aki a legtöbb hibát találja a programban. Ő talált több100 helyesírási hibát és nyert. A hivatalos frissítéseket meg megosztotta szerveren keresztül, mr. észlény. Sajnos az ő oldalát lenyomta az ESET minden figyelmeztetés nélkül... De nem ő az egyetlen aki hivatalos frissítéseket osztogat... Van aki pont a CHIP-ből kapot frissítési kódokat nyomja fel.
2011. szept. 17. 07:34
 10/14 A kérdező kommentje:
megcsináltam az eset online scannerrel a keresést talált 2 vírust de azok nem trójaiak, azóta bejelentkezek és egy fekete háttér van, ideges lettem éskihúztam az egészet de azért még próbálkozok:)
2011. szept. 18. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!