AVG Anti vírus Free Dition 2011 van a gépemen, talált egy Trójai Falo. Dropper Genericz:AJBD nevü vírust amit karanténezett! MIlyen vírus írtó progival tudom ezt a gépemröl ki írtani, és honnan tölthetö le?
Félve kérdezem meg: próbáltad kitörölni a karanténból?...
Vagy nem engedi??
Még eddig semmit se próbáltam, a karantén törlését sem!
Várom hogy nálam okosab emberek mit tanácsolnak ez ügybe!
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy miért kellene külön program, amikor a tiéd elkapta, karanténba tette.
Most már csak onnan is kellene törölni (ha biztos vagy benne, hogy nem vakriasztás, és a karanténba rakott fájl tényleg vírusos, és nem fog hiányozni sehonnan).
Ez igaz,karanténba tette, és ugy gondolom nem vakriasztás!
viszont nemtudom hogy lehet e onnan törölni, vagy ha nemlehet akkor maradhat e ugy tovább karanténba?
átnéztem az itteni trójai támába vágó kérdéseket és nagyrészbe az van javasolva hogy ha karanténba van akkor
abból baj már nemlehet maradhat ott, legalábbis amig az adott virus szoftver van a gépen.
Megnyitod az AVGt
Jobb sarokban a beálításokban kiválasztod a karantént,
és ott kitörlöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!