Hogyan deríthetem ki, hogy lopják-e az internetem?
"Modemmel kötjük össze őket"
Hogyha vezetékkel vannak hálózatba kötve a gépek, akkor igen nehéz lopni a netet.
Vezetéknélküli hálózatot viszont pofonegyszerű feltörni - akár 150 méterről is kivitelezhető párezer forintos eszközökkel.
Vezeték nélkül, igen. És tudom, vagyis sejtem :/
Nade meglehet nézni valahogy, hogy mégis hányan lopják azt a netet? én kb 12-13 ra tippelek... -.-
Tomi3 -> hülyeség.
A netstat nem a hálózatra csatlakozott számítógépeket mutatja, hanem azt, hogy a Te számítógéped jelenleg milyen címekhez kapcsolódik. És a kettő nem ugyanaz.
Amúgy vezeték nélküli hálózat esetén ajánlott a WPA2-PSK kódolás, és a minél bonyolultabb jelszó használata, továbbá a MAC szűrés beállítása.
Első voltam.
Ezt a WLAN ledes módszert kipróbáltam, minden ki volt kapcsolva, és villogott mint az állat. : /
Jó lenne tudni, h 10en vhányan, v 20on vhányan lopják a netet. Mondom 30 mb-s a net, és lemérve 2 perc 14 másodpercbe telt behozni a Googlet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!