Melyik vírusirtó lehet a legmegfelelőbb számomra, ha upc internetem van?
Tudtommal upc esetében van jelentősége.
Köszönöm!
Fórumokon olvastam, hogy a upc nincs kibékélve mindegyikkel (és ők szoktak is valamilyent ajánlani). Csak már nem találom ezeket a hozzászólásokat. De akkor marad itt is az avast.
Amúgy upc-s vagy?
Biztosan nem függ internet szolgáltatótól a vírusírtó kérdése. Ha nyilvános wifit használsz ott nagyobb veszélynek vagy kitéve de ott sem a vírusok miatt feltétlen hanem az illetéktelen betörések kockázata miatt.
Én személy szerint az Eset smart securityt ajánlom, kiválóan működik, a chip magazin ajánlásával, amit ha havonta megveszel az adott hónapra legálisan használhatod a szoftvert. Nem csak vírusírtó hanem tűzfal is egyben.
Egyébként meg frissítsd a windowst rendszeresen ami a biztonsági javításokat illeti, mert bőven van mit rajta javítgatniuk. Üdv.
A UPC a Smart Guard nevű vírusírtót támogatja. Szerintem azt tedd fel. Ez lehet az, amiről hallottál.
Innen tudod letölteni: [link]
A másik gépen én is Eset smart security-t használok.
Ha minden igaz, akkor a upc-s volt amiről hallottam.
Köszönöm nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!