Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik vírusirtó lehet a...

Melyik vírusirtó lehet a legmegfelelőbb számomra, ha upc internetem van?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 13:13
 1/10 bp1985 ***** válasza:
Az, hogy milyen neted van, semmi jelentősége. Én évek óta avastot használok, nemrég próbáltam a nodot is, de nem jött be egyáltalán.
2011. jan. 18. 13:33
 2/10 A kérdező kommentje:

Tudtommal upc esetében van jelentősége.

Köszönöm!

2011. jan. 18. 13:41
 3/10 bp1985 ***** válasza:
Ki mondta ezt neked? Nincs.
2011. jan. 18. 14:31
 4/10 A kérdező kommentje:

Fórumokon olvastam, hogy a upc nincs kibékélve mindegyikkel (és ők szoktak is valamilyent ajánlani). Csak már nem találom ezeket a hozzászólásokat. De akkor marad itt is az avast.

Amúgy upc-s vagy?

2011. jan. 18. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
az internet (valamint szolgáltatója) nincs semmilyen összefüggésben a gépen használt vírusírtóval
2011. jan. 18. 15:16
 6/10 anonim válasza:

Biztosan nem függ internet szolgáltatótól a vírusírtó kérdése. Ha nyilvános wifit használsz ott nagyobb veszélynek vagy kitéve de ott sem a vírusok miatt feltétlen hanem az illetéktelen betörések kockázata miatt.

Én személy szerint az Eset smart securityt ajánlom, kiválóan működik, a chip magazin ajánlásával, amit ha havonta megveszel az adott hónapra legálisan használhatod a szoftvert. Nem csak vírusírtó hanem tűzfal is egyben.

Egyébként meg frissítsd a windowst rendszeresen ami a biztonsági javításokat illeti, mert bőven van mit rajta javítgatniuk. Üdv.

2011. jan. 22. 10:50
 7/10 anonim ***** válasza:

A UPC a Smart Guard nevű vírusírtót támogatja. Szerintem azt tedd fel. Ez lehet az, amiről hallottál.

Innen tudod letölteni: [link]

2011. jan. 22. 10:52
 8/10 A kérdező kommentje:

A másik gépen én is Eset smart security-t használok.

Ha minden igaz, akkor a upc-s volt amiről hallottam.

Köszönöm nektek!

2011. jan. 22. 19:57
 9/10 anonim válasza:
Sztem a leghasznosabb és jelenleg egyik legjobb internetes virusirto a Nod32 vagy AVG internet security :) én ezeket javaslom és egyáltalán nem függ a nettől a virusirtó ,informatikusnak tanuok ennyit csak tudok
2011. jan. 23. 13:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Siker?
2023. márc. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!