Amikor a gmail-em nyitva van,1-2 óra múlva iszonyúan belassul az internetem (modemes), néha még a gép is. Miért?
Köszönöm mindkét választ!
Vodafone-os mobilinternet. Igen, ez még csak a 4-es ESET Smart Security. Felfrissítem pár nap múlva, mikor hazajöna párom, mert nekem nem engedi frissíteni (valami hiba jött közbe). A tűzfal működik, ez az ESET tűzfala. Régen Online Armor volt, de összeakadna az ESET-tel, és anélkül meg nem tudtam feltelepíteni. Valaki mondta, hogy van már olyan ESET 4.2 verzió, amiben nincs tűzfal. Nem úgy, hogy kikapcsolod, hanem nincs is. De sehol nem találtunk ilyent a párommal. A többit, amit írtok, nem értem, nem értek hozzá. :$ De a párom rendszergazdának tanul (még nem tud sok mindent), ő biztos segít ezeket megcsinálni. A kérdést azért tettem fel, mert erre nem volt ötlete. De köszönöm a segítséget, mostmár talán meglesz a megoldás. Majd meglátjuk, ha hazajött.
A stick az USB modem neve. Bedugod az USB portba, Startmenű, Minden program, Vodafone rákattintasz, feldobja az ablakát. Eszköz és hálózat keresése, kapcsolódás. Erre rákattintasz. Kis ablakban betölti. Utána fel tudsz menni a netre. Kikapcsolás: bontás, kis piros kocka Tálcán, rákattintasz és Kilépés. Így szabályos.
Kapcsolódás előtt lehet megnézni a beállításokat, Kapcsolatkeresés, Egyedi, APN: internet-vodafone.net, DNS1: 80, 244, 97.30 DNS2 80.244.96.1. Eszközkezelés: 3G kizárólag. Ez a szélessáv.
Köszönöm szépen. A hozzáférés engedélyezve van, a valós idejű fájlrendszervédelem, a hálózati forgalom szűrése és a vírus és kémprogramvédelem aktív. A beállításokat is átnéztem, minden stimmel. Már csak fel kéne frissíteni.
Ja, a Vodafone kapcsolatkezelő progijára gondolsz, azt ismerem persze, hisz használom. (Nem hallottam még az USB-s cuccokra, hogy stick, csak azt, hogy pendrive, flashdrive - ezért nem tudtam.) Na ott ilyet nem lehet beállítani. Még véletlenül sincs rá lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!