Amikor a gmail-em nyitva van,1-2 óra múlva iszonyúan belassul az internetem (modemes), néha még a gép is. Miért?
Figyelt kérdés
De csak ekkor lassul be. A modem egy helyen van, a helye nem változik kicsit sem. A gépen töbször futtattam le víruskeresést, előtte egy nem túl jó pajzsú vírusirtó volt fenn (Avira), ami nem védte ki a kémprogikat, csak a kézzel beállított kereséskor találta meg, és akkor ki tudtam irtani. Volt itt minden: backdoor, trójai, worm. De most ESET-em van, az elvileg tökéletes pajzsnak (jó, tudom, tökéletes nincs), de mégis lelassul. De csak egy bizonyos e-mail címnél és csak 1-2 óra után, ha nyitvafelejtem. Elképzelhető, hogy ez az e-mail cím figyelve van, és 1-2 óra után észreveszi a progi ami figyeli, hogy nyitva van, és akkor backdoornak használja a gépem (vagy hogy van ez)? Ez egy nagyon személyes e-mail cím, 1 spam se jön rá, mert csak nagyon szűk körnek adom meg, és ők nem adják tovább. Egyszer jutott olyan cég tudomására ez az e-mail címem, akik tehetnének ilyent, de mi okuk lenne rá? Nem hiszem, hogy érdekelné őket, meg nem is akarok paranoiás lenni. :D De az az érdekes, hogy ilyenkor ha csak a net lassult be, akkor kilépek és azonnal begyorsul, ha meg a gép is, akkor újra kell indítani, hogy visszagyorsuljon, de ha újraindítás után belépek, akkor megint iszonyúan belassul, de akkor már nem egy óra után, hanem azonnal. Miért van ez? Nem tudok már mire gondolni.2010. aug. 9. 01:53
11/14 anonim válasza:
Ez be van építve a netbookba? (Vodás az is)? Az enyém külső, levehető eszköz.
12/14 A kérdező kommentje:
Ez is levehető eszköz, de még régebbi. Valószínűleg azért nem lehet beállítani.
2010. aug. 12. 19:56
13/14 A kérdező kommentje:
Vodafone-os, igen.
2010. aug. 12. 19:57
14/14 A kérdező kommentje:
Fel lett frissítve az ESET, most nem csinált ilyent legutóbb a gmail. Remélem, ezután se fogja többször.
2010. aug. 14. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!