A Windows újratelepítése után hibaüzenet: Szabálytalan rendszer DLL áthelyezés. Hogy oldhatom meg a problémát?
A rendszer DLL (user32.dll) a memóriában áthelyezésre került. Az alkalmazás nem fog megfelelően futni. Áthelyezés történt, mert a DLL (C:\WINDOWS\system32.dll) a windows rendszer DLL-ek számára fenntartott címtartományt foglalta el. Új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.
A Google-ban már utánanéztem, de a Windows Update azt írja, hogy ez az SP2-nél van, viszont nekem SP3 van feltelepítve. Kerestem frissítéseket, de azokat meg nem tudja feltelepíteni a Windows Update. Aztán próbáltam az SP3-at letörölni, de sikertelenül, ugyanis a programok telepítése és törlése pontban nincs ott a Service Pack 3.
Mi lehet a megoldás?
Itt vagyok rendszergazdaként.
Sajátgép/Helyi lemez C:/Windows/Driver Cache/i386/sp3 (becsomagolt, Filzip fájl).
Az i386 rémlett, a többi nem, de én letöltve és külön CD-re kiírva telepítettem.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!