Az Eset SS4 vinnyog, hogy az operációs rendszer nem naprakész! Windows Update frissítést kér! FONTOS NAGYON!?
A helyzet az,hogy a WinXP-m másolt,magyarul illegális....
SP3-as a rendszerem...
Na most,ha rányomom a Windows Update frissítést(Eset4-nél),nem fog nyögni a Windows újra indításnál,hogy "Lehetséges, hogy ön szoftverhamisítás áldozata lett"???
Ez olyan mintha beállítanám a Vezérlőpultnál->Biztonsági központ->Automatikus frissítések(ez nálam le van kapcsolva)
Ugyanaz a kettő,vagy más ?Kérlek segítsetek,nem akarom a Windows-ot újra tetetni!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat...
A Valódi előnyös elől kivettem a pipát!
Ezeket hagyjam :
Frissítés Windows XP rendszerhez(KB"számok")
Microsoft Office SP3(ez van nekem,de kihozza a frissítést)
Microsoft Office SP2 kompatibilitási csomag(ez minek,ha a sp3 van nekem fent ?)
És vannak még ilyen,hogy Net-keretrendszer,ezt is hagyjam kipipálva ?
Meg még van egy csomó minden frissítés,ActiveX-hez,Office-hez,levélszemétszűrő,Internet Explorer 8hoz, Rosszindulatú szoftverek eltávolítására szolgáló eszköz....És azt hiszem ennyi...
Szóval csakis a Valódi előny elől vegyem ki a pipát?
Ui.: Mindenkit felpontoztam ! Még egyszer nagyon köszönöm.
Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK!
Frissítettem...és jelentem sikerült,kivettem a pipát ahonnan kellett,most már az Eset sem "vinnyog"...szóval még egyszer mindenkinek nagyon szépen köszönöm :))))
Utolsó téged is felpontoztalak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!