A Windows újratelepítése után hibaüzenet: Szabálytalan rendszer DLL áthelyezés. Hogy oldhatom meg a problémát?
A rendszer DLL (user32.dll) a memóriában áthelyezésre került. Az alkalmazás nem fog megfelelően futni. Áthelyezés történt, mert a DLL (C:\WINDOWS\system32.dll) a windows rendszer DLL-ek számára fenntartott címtartományt foglalta el. Új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.
A Google-ban már utánanéztem, de a Windows Update azt írja, hogy ez az SP2-nél van, viszont nekem SP3 van feltelepítve. Kerestem frissítéseket, de azokat meg nem tudja feltelepíteni a Windows Update. Aztán próbáltam az SP3-at letörölni, de sikertelenül, ugyanis a programok telepítése és törlése pontban nincs ott a Service Pack 3.
Mi lehet a megoldás?
Milyen operációs rendszer ez? XP?
Startmenű/Vezérlőpult/Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései, bal oldalon XP telepítése. Itt lehet letörölni az SP3-at. Sérült lehet a fájl.
Aztán töltsd le az új SP3-at a netről, írd ki külön CD-re és úgy tedd fel.
Ja. De ott sincs olyan, hogy SP3. Főtanúsítványok frissítése, hálózatszolgáltatás, internet explorer, kellékek és segédprogramok stb.
Am bocs, hogy ilyen hülye vok. De tényleg nem találom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!