Az OEM kódos Windows 7 rendszer az a tört verziós, ugye?
"Az OEM (Original Equipment Manufacturer) licence rendszerépítő másnéven számítógép összeszerelő illetve gyártó partnereink forgalmazási igényei szerint létrehozott Licenc konstrukció.
Az eredeti hardvergyártók (más néven OEM-gyártók) új számítógép vásárlásakor különféle szoftvereket, például a Microsoft Windows asztali operációs rendszert előtelepítve biztosítják az ügyfél részére. Az OEM-szoftver új számítógép vásárlása esetén a számítógépre előtelepített szoftvert jelent."
Nem, gyakorlatilag pont olyan mint egy dobozos, hiszen egyedi kóddal regisztrálod, nincs benne crack.
Az pusztán jogi kérdés, hogy most szabad-e magáncélra ilyet venni vagy sem. Én kineveztem magam rendszerösszeállítóvá, a rendszert leszállítottam magamnak, és a supportot is megoldom magamnak. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!