Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek mennyire jó az...

Szerintetek mennyire jó az Eset Smart Security?

Figyelt kérdés
Avast free 6. 0 helyett raktam fel és talált is egy trójait ami szerencsére nem volt működésben de leírtotta. Nem fogja a gépet naponta többször frissít lehet használni újságkóddal eddig jó tapasztalatom van vele. Aki használja, mit gondol róla? (tapasztalatok stb. ) A válaszokat köszönöm.
2011. júl. 25. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21 24: EZ AZ IGAZSÁG, ésszel kell felmenni a netre. Az én Windows-on három éves és ESET SS van rajta első perctől kezdve. Nem lassú, nincs semmi baja. És nincsen tele trójaiakkal.
2011. júl. 27. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta újságkóddal használtam a régi gépemen nem eredeti Windows7-en egyedüli védelemként ESS-t. Semmi probléma nem volt vele. Pár hónapja cseréltem gépet, itt eredeti Windows7-en használom az ESS-t. Soha semmi problámám nem volt vele, gyors, teszi a dolgát, naponta többször frissít adatbázist. Nem nézegetek tesztet, ezt a védelmi programot válaszottam évekkel ezelőtt és eddig bevált. Ha fagy a gép, lelassul egyéb baja lesz, ráérek akkor aggódni.

Én viszont még mindig azt mondom lehet bármilyen védelmi program a gépre telepítve ha a felhasználó nem ért hozzá vagy nem tartja be a biztonságos internethasználat szabályait. Láttam én már Avast-al vagy ESS-el védett gépet is tele vírussal.

2011. júl. 28. 00:30
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ment a zöld pacsi :))
2011. júl. 28. 00:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Eset Smart Security6 valódi kóddal, jól konfigurálva nagyon jó, csak éppen 100 %-os védelem nincs.
2013. márc. 9. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!