Megérné Eset Nod 32-re vagy Smart Security-re váltani Avira Free-ről?
Üdv!
Kezd gyengülni a bizalmam az Avira felől, úgy érzem túl gyenge a védelme, és azon gondolkodok, hogy megérné-e Eset-re váltani? Regisztrálni újságos kóddal regisztrálnék. Jobb, biztonságosabb lenne? Csak ez a 2 antivírus összehasonlítása érdekel! Köszönöm!
Én is ESS5-öt használok újságkóddal! Sokkal jobb mint az AVIRA!!!! Tűzfal + Vírusirtó + Levélszemétszűrő egyben! Tedd fel mellé a Malwarebytes-Anti Malware nevű irtót! (nem akad össze) Kell ennél több? NEM! Én szerintem a legjobb párosítás az ESS5 meg az MBAM!! Mindenképpen megéri váltani! Sokkal jobb mint bármi más! És felhő alapú védelem nagyon ott van a toppon! Tűzfala nagyon jó, sőt behatolásmegelőző rendszer van benne! Egyszer megkértem informatikus haveromat, hogy próbáljon meg bejutni a gépembe, de nem tudott mert ESS5 tűzfala blokkolta az összes próbálkozását! (Nem hacker a csávó csak nagyon tud! :D) Amúgy tökéletes vírusirtó nincs és ne is keress!
Semelyik szoftver nem védi meg úgy a gépet, mint egy okos felhasználó... Mindenképpen válts, de csak akkor ha tényleg nem Crackelt változatól van szó!
Azért a Sicontact jól orrba vágta a hamis kódot terjesztő kínai stb. oldalak gazdáit. Sajnos azokat is, akik ezeket használták.
ESS5 telepítése után NEM frissiti magát és alapból le van tiltva a Behatolásvédelem. A licenszkód beírása (felhasználói név és jelszó) és elfogadása után tűnik el a tiltás! Vagyis a hamis semmit sem véd.
Az újságkód nagyon jó ötlet, ha nincs pénzed.
Az ESET Kézikönyvét olvasd el és aszerint állítsd be a tűzfalát. Állítsd be Tanuló módra és sorban nyisd meg azokat a progikat, amelyeket ki akarsz engedni a netre (böngészők, levelezőkliens, netkapcsolat stb.). Amikor már tudja, mehet az Automatikus szűrés. Minden esetben, ha nem megy valami, írjál nekik vagy telefonálj, nagyon szívesen segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!