ESET Smart security 5. Ez mi?
Megvetted vagy újságkódos? Ha nem, akkor tört. Az nem életbiztosítás. Kérdezz rá:
Hogyan tetted fel az ESET 5-öt? Évek óta fent levő régire frissitettél? Rosszul írtad be a felhasználói nevet és a jelszót?
Én több évest ESET-et frissitettem, de nem lett jó, akadozott rendesen. A Sicontact szerint telepítsem tisztán. Jó, megtettem, feltettem a 4-est CD-ről, aztán frissitettem, elírtam a felhasználói nevet, addig nem volt hajlandó frissiteni magát, de a Behatolásjelző rendszert főleg nem. Amikor sikerült, Interaktívra állítottam be a tűzfalát és sorra megnyitottam a böngészőket, a levelezőt, az USB sticket. Most már Automatikus szűréssel dolgozik a háttérben a tűzfala.
Próbáld meg így.
Jól van felrakva meg minden.Csak néha dob ilyen üzenetet ha bedugom a pent.Na mindegy! Köszi a válaszokat.
Utolsó én 3.6.19 mozillánál maradtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!