Feltettem az Eset Smart Security 5-öt. Miket kell beállítgatni rajta?
Most tettem fel az 5-öst és nem tudom mit állítsak be, hogy úgy működjön ahogy annak lennie kell... Részletesen magyarázzatok el mindent, légyszives! JA!! És tudnátok ajánlani olyan oldalt ahonnan felhasználónevet meg jelszót szedhetek??
-Köszi: MR!!!
Vedd meg, vagy használj újságos kódokat!
Ha nem akarod, akkor inkább tegyél fel valami ingyeneset.
Semmiképp NE használj tört vírusirtót!
Állítsd át Hozzáértő módra! Akkor látod a Menűt. Vírus- és kémprogram védelem, Személyi tűzfal, levélszemétszűrő. Ezeket kell konfigurálnod. A legfontosabb a Kiterjesztett heurisztika használata.
Ha az ESET tűzfalát használod, a Windows-ét kapcsold ki, összeakadnak.
Itt a kézikönyv és az útmutató magyarul.
Újságkódos regisztrációs oldal:
Itt kéne bepipálnom, hogy kiterjesztett heurisztika a fájlok futtatásakor??
És még mit? Kérlek titeket, hogy tényleg nagyon részletesen, mert az ESS-hez meg NOD-hoz nagyon kezdő vagyok...(Igazából ez az 1. verzió amit kipróbálok [ESS5]) Eddig nagyon tetszik mert mindent megkérdez és nagyon engedelmes, de olvastam, hogy nagyon jól el kell találni a beállításokat, hogy jó legyen... Na itt elakadtam...:( A kézikönyv nem sokat segít, mert csak annyit írnak le benne, hogy jelszóval védjük a beállításokat!! Szóval HELP ME!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!