Most virusos a gépem? Kérlek!
Figyelt kérdés
Nézegettem az oldalakat,rámentem egyre,és az avast 5x jelzett egymásután más oldalakra (redirectelte).Utána kikapcsolt az avast,nem jelzett tobbet ujra kellett inditsam.A Mozillát persze gyorsan lecsuktam.A virus Valami JS Redirect trojan volt.Most virus van a gépemen?2011. jún. 17. 12:17
11/19 anonim válasza:
Ez a név nekem ismerős! Valamikor mintha már hallottam volna! Ha az Avast kikapcsolt akkor az egy igen kemény vírus volt, amellyel az Avast nem tudott elbánni! Nem akarlak ijesztgetni, de az is lehet, hogy az a vírus nyitotta ki a kiskaput a gépeden! Ezzel azzt értem, hogy amikor az a vírus kikapcsolta a vírusírtódat lehetséges, hogy akkor ment rá a többi is, és az első aminél az Avast 5x jelzett az meg csak kiiktatta az Avast-ot pár percre, és azt a pár percet kihasználva, lehetséges, hogy a trójai vírus társai is rámásztak a gépedre!
12/19 anonim válasza:
13/19 anonim válasza:
Másfél hete blokkol egyes oldalakat a Mozilla Firefox-ban az ESET. Alighanem a JS (káros kód tartalmú, pl. JS Caroussel) reklámok miatt. De nem bánom, nyílván igaza van.
14/19 anonim válasza:
Használj olyan víruirtót, aminek van önvédelme.
15/19 anonim válasza:
Az avast!-nak is van önvédelme. De néhány kártevő ellen hiába az önvédelem.
Kérdező: sikerrel jártál?
16/19 A kérdező kommentje:
Igen :D Mindenkinek thx!
2011. jún. 19. 19:42
17/19 anonim válasza:
Szerintem csak megfázott. nyáh. :3
18/19 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam :D Utolso:Ki fazott meg????
2011. júl. 7. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!