Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen ingyenes Internet...

Milyen ingyenes Internet Security csomagok vannak?

Figyelt kérdés

Próbáltam google-ban rá kuttatni,de mind warez letöltéseket talált.Egyedül a Comodo Internet Security volt aminek tényleg van freeware verziója.De emlékszek hogy régebben találtam párat de most nem találom csak ezt.

Szóval miket ismertek és melyiket ajánljátok?

Előre is köszönöm.

2011. máj. 29. 14:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
én vipre rét ajánlom aVIPRE Antivirus Premium tűzfallal és webszűrővel
2011. jún. 3. 12:40
 22/23 anonim ***** válasza:

ESET Smart Security

ESS: [link]

Licenc: [link]

Nem legális, de 100% eredeti a megoldás! Minden olyan mintha megvetted volna, kivéve a telefonos szerviz... =)

2011. jún. 3. 15:54
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,de-de ahogy írtam jelenleg legálisan "ingyenes" védelmet keresek...Elhiszem hogy az ESET és a Vipre nagyon jó,de nem ingyenes és warezolni nem akarok ahogy írtam is már.

Jelenleg az AVAST!-al és a Comodo-val meg vagyok elégedve.

A Comodo szépen blokkolgat és riaszt ha valami át akar jutni a tűzfalon és a DEFENCE+ eddig megbízhatóan reagál ha valami ki akarja kerülni a tűzfalat.Az AVAST! is szépen elkapja ha valami gyanus program próbál futni a gépen...De ami a legjobb hogy abszolút nem érzem hogy a gép le lenne terhelve...Nagyon szépen,olajozottan működik minden.

Szóval most egyenlőre megvagyok elégedve ezzel a védelemmel.De ha a jövőben valami oknál fogva mégis vissza térek a fizetős védelmekhez,ígérem hogy az ESET lesz az első amit ki próbálok mivel ezt már sokan ajánlottátok:)

Köszönöm a válaszokat,megy a zöld kéz.

2011. jún. 4. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!