Milyen ingyenes Internet Security csomagok vannak?
Próbáltam google-ban rá kuttatni,de mind warez letöltéseket talált.Egyedül a Comodo Internet Security volt aminek tényleg van freeware verziója.De emlékszek hogy régebben találtam párat de most nem találom csak ezt.
Szóval miket ismertek és melyiket ajánljátok?
Előre is köszönöm.
Köszönöm a válaszokat,de-de ahogy írtam jelenleg legálisan "ingyenes" védelmet keresek...Elhiszem hogy az ESET és a Vipre nagyon jó,de nem ingyenes és warezolni nem akarok ahogy írtam is már.
Jelenleg az AVAST!-al és a Comodo-val meg vagyok elégedve.
A Comodo szépen blokkolgat és riaszt ha valami át akar jutni a tűzfalon és a DEFENCE+ eddig megbízhatóan reagál ha valami ki akarja kerülni a tűzfalat.Az AVAST! is szépen elkapja ha valami gyanus program próbál futni a gépen...De ami a legjobb hogy abszolút nem érzem hogy a gép le lenne terhelve...Nagyon szépen,olajozottan működik minden.
Szóval most egyenlőre megvagyok elégedve ezzel a védelemmel.De ha a jövőben valami oknál fogva mégis vissza térek a fizetős védelmekhez,ígérem hogy az ESET lesz az első amit ki próbálok mivel ezt már sokan ajánlottátok:)
Köszönöm a válaszokat,megy a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!