AVG Internet Securólity vagy AVG ingyenes valami?
Figyelt kérdés
Nekem először az Internet Security volt, most meg az alapból ingyenes AVG Free valami.
Elvileg az Internet Security végleges licence 15 ezer FT.
Tudom, hogy egyértelmű akkor, de mégis, melyik a jobb?
2011. febr. 21. 20:48
1/6 anonim válasza:
Ha az ár/érték arányt nézzük, akkor az ingyeneset ajánlom, meg mellé egy jó ingyenes tűzfalat.
Igaz, az IS-ben is jó tűzfal van, de már csak azért sem azt mondom, mert nem bízok ezekben a cuccokban, abban viszont sokkal inkább, amit én rakok össze.
2/6 A kérdező kommentje:
De az AVG IS-t is le lehet tölteni 30 napra , én azt csináltam, csak most járt le, és "nem jót töltöttem le"
2011. febr. 21. 20:56
3/6 A kérdező kommentje:
Security*
2011. febr. 21. 21:01
4/6 A kérdező kommentje:
akk pl a te összeállításod az mi lenne?
2011. febr. 21. 21:20
5/6 anonim válasza:
Nekem AVG és Zonealarm van most fent, eddig ez a kombó jött be a legjobban: nem lassít, és nincsenek bugok.
6/6 stell-1 válasza:
Üdv
Egyiket se
Avast,vagy AVIRA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!