Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen ingyenes Internet...

Milyen ingyenes Internet Security csomagok vannak?

Figyelt kérdés

Próbáltam google-ban rá kuttatni,de mind warez letöltéseket talált.Egyedül a Comodo Internet Security volt aminek tényleg van freeware verziója.De emlékszek hogy régebben találtam párat de most nem találom csak ezt.

Szóval miket ismertek és melyiket ajánljátok?

Előre is köszönöm.

2011. máj. 29. 14:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Jézusom a Comodo csak eddig 34 behatolási kisérletet blokkolt,aminek a célja a Steam.exe és Opera.exe alkalmazások módosítása volt........Nah akkor ennyit a Kaspersky profi védelméről,csak remélni tudom hogy a Steam és e-mail jelszavam eddig nem szerezték meg
2011. máj. 30. 00:17
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha DIGI netet használsz, akkor ezek a támadások mindennaposak (fertőzött gépekről érkeznek), avast free ugyanúgy kijelzi és blokkolja őket (amit egy más AV-nál sem tapasztaltam), Comodo-nak csak a tűzfala jó, de az nagyon (hadd ne ecseteljem, hány vírust talált az avast a Comodo által biztonságosnak nyilvánított fájlokban).
2011. máj. 30. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:

ESET Smart Security tűzfala igen komoly védelmet jelent.

Két éve használom, ide nem jutott be semmi. Fizetős, de be lehet szerezni hozzá valódi PCWORD, PC GURU stb. licenszkódot. Fizess elő valamelyik lapra és havonta megkapod. Ráadásul ez valódi Sicontact kód.

2011. máj. 30. 21:12
 14/23 anonim ***** válasza:
2011. máj. 30. 21:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Tegnapi 21 53: Nálam egyáltalán nem lassítja a számitógépet az ESET, ez kizárólag beállítás kérdése. Hozzáértő módban beállítva kisebb teljesítményű gépen is nagyon jó védelem, de persze csak a valódi licenszkódos. És a legfontosabb: kiterjesztett heurisztika használata kötelező. [link]
2011. máj. 30. 21:23
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Amit linkeltetek VirusBuster-röl olvasta érdekes dolgokat.Mint például azt hogy a VirusBuster Antivírus technológiáját több más cég is licenszeli hogy be építség a saját védelmükbe.Köztük van a Kaspersky is.(már ha igaz)

A Kaspersky Antivírus védelmével pedig a mai napig meg vagyok elégedve nagyon...

Viszont a VirusBuster fizetős és nem is említik hogy Win7-el kompatibilis-e.Csak Win95,Win98,Me,NT,XP,Vista

De mind1 mert fizetni nem akarok többet de warezolni sem.

Egyenlőre maradok a Comodo-nál,mert tényleg nagyon sok jót olvastam róla és egyes tesztekben 97-98%-osan szerepelt,míg más IS-ek csak 95% körül...Nah jó mondjuk ügye ez megint olyan hogy mi mire "érzékeny",de ehhez még hozzá jön az is hogy a hivatalos oldalon azt írják hogy az ingyenes verzió semmilyen korlátozást nem tartalmaz.Teljes körűen funkcionál...Ami nagyon fontos.

Esetleg még fel rakom mellé a MalwerBytes-t.Fórumokon sokan ajánlják mellé és ez is ingyenes....Vagy csak a Comodo tűzfalat használom és más Antivir és Antimalw progit mellé.De egyenlőre ki akarom tapasztalni hogy mit tud a Comodo mert már túl sok jót olvastam róla:)

Az a gáz ezekkel az ingyenes cuccokkal hogy mindegyik díj nyertes,mindegyik ki tűnő eredménnyel megy át a teszteken és mindegyik a "legelterjedtebb"...Nagyon nehéz eldönteni hogy akkor melyikbe is fektessünk bizalmat.

AVG

AVAST

AVIRA

Hitman

SpyBot

MalwareBytes

Comodo Antivirus

Comodo IS

Comodo Firewall

ZoneAlarm Firewall

PC Tools Firewall

Mindegyik a legjobb,legelterjedtebb,díj nyertes,az egyetlen és legjobb ingyenes megoldás a gépünkre XP

2011. máj. 31. 11:45
 17/23 A kérdező kommentje:

Jah tényleg most jut eszembe.A Comodo IS Pro-hoz adnak 500USD Vírus mentes garanciát...Ha jól értelmezem ez azt jelenti hogyha egy vírus megfertőzi a gépem még a Comodo IS Pro-t használom,akkor ők fizetnek 500USD-t..Fentebb írta valaki hogy ne tudjam meg az Avast mennyi Vírust talált Comodo után...Lehet megérné így pénzt is keresni akkor XD

És adnak 15 000USD biztosítást a személyes adatok védelmére..Ha jól értem ez pedig azt jelenti hogy ha el lopják bármilyen személyes adatom mint bank számla szám,jelszó..stb még a Comodo IS Pro-t használom,akkor fizetnek 15 000USD-t vagy legalábbis valamennyi kártérítést...

Jövedelmező lehet akkor Comodo-t használni XD

2011. máj. 31. 12:15
 18/23 A kérdező kommentje:

Jah nem,most utána néztem alaposabban:)

Ha bekapok egy vírust akkor egy Comodo technikus 500USD értékben vírusmentesíti a gépem..Nah most ezek kb 30-50USD-s órabérben dolgoznak.

15 000USD viszont valóban arra van hogyha el lopják a személyes adataimat és ebből nekem anyagi veszteségem származik akkor a Comodo kártérít 15 000USD értékig.

2011. máj. 31. 12:21
 19/23 A kérdező kommentje:

Végül úgy döntöttem hogy csak a Comodo tűzfalat használom és az AVAST! AV-t,mert a Comodo AV-ről elég vegyes vélemények és tesztek vannak,ráadásul elszabadult a gépen valami,de a Comodo AV nem talált semmit:(

A Comodo tűzfalban egyenlőre még bízok mert az ingyenessége ellenére azt írják hogy teljeskörűen funkciónál korlátozás nélkül és a teszteken kimagaslóan teljesített..Az általános vélemény,tapasztalat az hogy a Comodo tűzfal az egyik legjobb védelem otthonra,kereskedelmi (fizetős) tűzfalakhoz viszonyítva is.

A Comodo AV mer nem ilyen fényes.Ez is korlátozás nélkük teljes körűen funkcionál,de a tesztek nagyon felemás képet mutatnak.Vannak ahol 97% körül teljesít de ezek a tesztek főleg felhasználók által készültek..A hivatalos teszteken viszont 70-80% kürül teljesít és nekem az jön le a vélemények alapján hogy a "Comodo AV jobb mint a semmi".Az mellett pedig hogy valami most nagyon elszabadult a gépen,inkább az Avast mellett döntök,amiről ugyan azt el lehet mondani mint a Comodo tűzfalról.

Teljeskörűen funkciónál,korlátozás nélkül a teszteken pedig kimagaslóan teljesít.Az egyik legjobb AV otthonra a kereskedelmi AntiVírusok-hoz viszonyítva is...

Nah majd eldő hogy szuperál ez a páros.Most nagy zavarodás van nálam.Újra kellett nyomjam a Windows-t és ami be*arás hogy újra raktam és a Comodo tűzfalat nem engedte felrakni mondván "nincs jogosultságom"..Csak úgy tudtam felrakni ha lehúztam a gépet a netről.Miután fel raktam,vissza nyomtam a netet már jött is a riasztás hogy egy távoli számítógépről próbálnak hozzá férni a System-hez...Hát nem tudom,tartok tőle hogy ez nem csak egy fertőzött gép magán akciója...Valaki nagyon komolyan támadja a gépem:(

Legalábbis számomra céltudatosnak tűnik amit nem nézek ki egy programból:

Kívülről próbál:

-Steam-hez hozzá férni

-Steam-ről telepített játékaimat módosítani

-böngészőmet módosítani

-majd próbálja meg akadályozni hogy tűzfalat rakjak a gépre.

Böngésző fel ment,antivírus is fel ment,minden.De a tűzfalnál valami betámasztott még le nem húztam a gépet a netről egy frissen telepített Windows-on.

2011. jún. 1. 12:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Eset Eset Eset Eset Eset Eset Eset Smart Security a legjobbb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 2. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!