Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen ingyenes Internet...

Milyen ingyenes Internet Security csomagok vannak?

Figyelt kérdés

Próbáltam google-ban rá kuttatni,de mind warez letöltéseket talált.Egyedül a Comodo Internet Security volt aminek tényleg van freeware verziója.De emlékszek hogy régebben találtam párat de most nem találom csak ezt.

Szóval miket ismertek és melyiket ajánljátok?

Előre is köszönöm.

2011. máj. 29. 14:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Eset Smart Security-t használok 2.5 éve, mióta a Norton egyszer cserbenhagyott, semmi baj nincs vele.
2011. máj. 29. 15:03
 2/23 anonim ***** válasza:
Elvileg a Pc Tools-nak is van.
2011. máj. 29. 16:27
 3/23 anonim ***** válasza:
ESET Smart Security [link]
2011. máj. 29. 17:40
 4/23 anonim ***** válasza:

Nehogy olyan "Internet Securityt" tölts le a netről, amelyik HAMIS és valójában trójai!

Használj a böngésződben WOT kiegészítőt.

ESET Smart Security csak 30 napig ingyenes, vagy megveszed a licenszet, vagy újságkódot használsz.

Eset, Norton, Panda, Comodo, Kaspersky: ezek valódiak.

Hamisak:

[link]

2011. máj. 29. 18:56
 5/23 A kérdező kommentje:

A PC Tools-nak nem találtam ingyenes verziót,a többi pedig fizetős de nem akarok már többet fizetni mert elegem van.Évek óta folyamatosan fizetek és fizetek és cserébe csak relatív biztonságot kapok.Péládul használtam a Norton-t 3 évig,majd 3 év múlva az AVG trójaikat talált olyan lemezeimen amiket kb 2 éve írtam ki.De a norton még 1 év elteltével sem észlelte őket...Ez után használtam az AVG-t kb másfél évig,amikor is egy picit gyanusan soha semmi bajt nem észlelt...Le futtatam a Kaspersky-t és 12 trójait talált a gépemen,az AVG nem látta őket..Ez után meg vettem a Kaspersky-t és jelenleg is ezt használom,de már csak másfél hónap van hátra a licenszből és az AVG-hez hasonlóan már vagy 3 hónapja egyetlen támadást,egyetlen trójait sem vírust nem észlelt.

És ez mellet ezek a *arok egyre drágábbak.Szóval most a freeware cuccok között nézelődök.De tartok tőle hogy azért ezek mégsem olyan hatékonyak.

Péládul a Comodo-ra azt írják hogy vezető márka az Internet Security-k között.Abszolút TOP1.Cégek is használják meg minden,meg hogy milyen modern és hatékony védelmet biztosít...De ha ez így van,miért ingyenes?

Ezt nem tudom valahogy feldolgozni..Tudom hogy a Comodo-nak van Pro változata is amiért fizetni kell.De ez csak még jobban kérdésessé teszi számomra az ingyenes verzió hatékonyságát...

Ti mit gondolok a Comodo-ról,illetve így általánosságban az ingyenes Antivírusokról és Tűzfalakról?

2011. máj. 29. 20:06
 6/23 anonim ***** válasza:
Comodo jó,igaz csak tűzfalát használóm Avast-al,gond egy szál se :)
2011. máj. 29. 21:42
 7/23 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy a Norton régebben egy nagy rakás fos volt, de a mostani verziót nagyon jóra pofozta ki a symantec, tényleg csak elenyésző mennyiségű kártevőt nem vesz észre (olyan, amit mindent megfog, NEM LÉTEZIK, és mind egy kicsit másra érzékeny).

A legjobb vírusirtó a USER. Ha ebben hibák vannak, azt egy program sem orvosolja. Nálam évek óta kisebb-nagyobb kitérőkkel avast van fenn, a 6-os verziót jól összerakták (free av), korábban Comodo, most Zonealarm tűzfalával párban, + MBAM. De én tudom, mit csinálok a gépen, ezért merek ingyenest használni.

A Kaspersky a kategóriájában az egyik legjobb vírusirtó és IS, igaz, hogy nem olcsó dolog, de ha profi biztonságot akarsz otthonra (és van alá egy nagyon erős géped, mert nagyon tudja fogni), ez a tökéletes választás.

A PC Tools felé ne kacsintgass, mert a legrosszabbak közt tartják számon. ESET termékeit egyáltalán nem ajánlom (iszonyatosan lassítják a gépet frissítés közben, lassú indulás, és nem elég jó védelem, nagyon sokat esett a színvonal, mára a középkategóriás vírusirtók közé süllyedt, csak a marketing tartja még életben).

Ami még a jobbak közt van, az Avira Pro, egy jó tűzfallal kombinálva ez is megéri, ha gyenge géped van, akkor ez kell neki.

Persze ez csak egyéni vélemény, de remélem, tudtam segíteni.

2011. máj. 29. 21:53
 8/23 anonim ***** válasza:
A comodo-ról annyit, hogy sokáig nagyon elégedetten használtam, nem is cseréltem volna másra. Egy idő után viszont előjöttek benne a bugok, amik a gépet használhatatlanná tették, és csak a program törlésével oldódtak meg a gondok (ebből kiindulva feltételezem, hogy ez volt a hiba forrása). Szóval nagyon jó program, hatékony védelem, de ha egy nap beüt a krach (indítás után belassul, és kikapcsolni is csak erőszakkal tudod), az a Comodo hibája lesz.
2011. máj. 29. 21:55
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tisztában vagyok vele hogy tökéletes védelem nincs,és túlnyomó többségben rajtam múlik.De azért elég csak egy rossz döntés és a gép máris céltáblává válik anélkül hogy tudnánk róla.

Annó letöltöttem és használtam egy p2p programot egyetlen egy alkalommal.Csak ki próbáltam.Az azt követő 3 hónapban,valaki vagy valakik folyamatosan támadták a gépem,be akartak jutni meg ki tudja milyen "csomagokat" próbáltak beküldeni..És ezt úgy vettem észre hogy ajánlották a Panda IS-t és azt fel raktam.Nah az jelezte a folyamatos támadásokat,de se a Norton,se az AVG,sem az Eset,nem jelezte.Csak azért nem a Panda mellett döntöttem,mert iszonyatosan be lassította a gépet....Szóval hiába vagy óvatos,átgondolt USER,ha csak egyszer mellé lősz lehet tudomást sem szerzel róla hogy támadás célpontja lettél.Kvázi nem is tudsz védekezni ha nem tudod hogy támadnak,csak a tűzfaladban és a tűzfal beállításaidban bízhatsz...

Utána néztem a Comodo-nak és végülis felkeltett az érdeklődésem és adok neki egy esélyt..Fel is raktam és ahogy végzett a telepítés és újra indítottam a gépet,beállítottam a tűzfalat,azonnal jelzett hogy egy távoli számítógépről kívánnak csatlakozni a System-hez erről az IP-ről ezen a porton keresztül...(le tíltottam)

A Kaspersky abszolút nem jelzett semmit erről,az elmúlt 1 évben.És azt vettem észre hogy a gépem sokkal gyorsabb lett,de talán csak a Kaspersky lassította.Szóval az első benyomás a Comodo tűzfaláról pozitív és csak még jobban elegem lett a fizetős IS-ekből..Jó,nincs tökéletes védelem és minden védelem másra "érzékeny" ahogy fentebb írták.De legalább jelezzen ba*om azt a k*va eget.

Majd meglátjuk mi sül ki a Comodo-ból,igéretesebb freeware IS-t sajnos nem találtam.

Köszönöm a válaszokat,mindenkinek megy a zöld kéz.

2011. máj. 29. 22:41
 10/23 A kérdező kommentje:
Amióta le tíltottam azt a csatlakozást már 3x próbáltak más IP-ről csatlakozni a Comodo blokkolta...Kaspersky azt írta az elmúlt hónapokra hogy "0" behatolási kisérlet történt.Hát persze...Konkrétan az ilynekből van már nagyon elegem,pedig az elmúlt kb 1 évben egyelten egyszer sem jártam megbízhatatlan oldalon vagy töltöttem le megbízhatatlan progit...
2011. máj. 29. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!